Overslaan en ga direct naar de inhoud

Huis kopen in Amsterdam? Deze parels staan er nu te koop

Bijzondere woning te koop in de kerkstraat Amsterdam

Op zoek naar een nieuwe woning in Amsterdam? Op Residence Toplocaties vind je een prachtig aanbod aan woningen in Amsterdam. Vandaag zetten we er vijf in de spotlights. 

Binnenkant 32 hs

We beginnen met een bijzonder huis: een dubbel benedenhuis van 311 m²  aan de Binnenkant 32hs. Het appartement beschikt over 8 kamers, waarvan 5 slaapkamers en staat te koop voor € 1.950.000 k. k. door Broersma Makelaardij. Op de eerste etage heb je een waanzinnig uitzicht op de Waalseilandgracht, de Montelbaanstoren en de Oude Waal. Het appartement is gelegen in een rijksmonument uit 1735 en ligt op eigen grond. Het benedenhuis is hier te bekijken. 

Woning te koop Binnenkant 32
Wonen aan de Binnenkant 32.

Plantage Westermanlaan 3

Aan de Plantage Westermanlaan staat dit waanzinnige huis met een vraagprijs van € 1.575.000 k.k. te koop. Het woonhuis heeft een oppervlakte van 213 m² (84 m²) en beschikt over 8 kamers, waarvan 3 badkamers. Het is gevestigd om de hoek van Artis en heeft vele karakteristieke details behouden. Een plaatje om te zien door de witte gevel, hoge ramen en charmante Franse balkons. Het woonhuis wordt aangeboden door Eefje Voogd Makelaardij en is hier te bekijken. 

Woning te koop in Amsterdam aan de Plantage Middenlaag 3
Wonen aan de Plantage Middenlaag 3 in Amsterdam.

Solitudolaan 262

Licht, luxe en optimaal ingedeeld is dit geweldige penthouse aan de Solitudolaan in Amsterdam. De woning is gelegen op de negentiende verdieping van de woontoren State. Het staat te koop voor € 2.380.000 k. k. en heeft een oppervlakte van 244 m² met vijf kamers, waarvan drie slaapkamers. Enthousiast? De woning wordt verkocht door Broersma Makelaardij en is hier te bekijken. 

Woning te koop aan de Solitudolaan 262
Wonen aan de Solitudolaan 262.

Oranje Nassaulaan 9

Aan de Oranje Nassaulaan staat een waanzinnig pant te koop. Een oud herenhuis met een oppervlakte van 480 m² (117 m²). Het woonhuis staat te koop voor € 5.850.000 k. k. en bestaat uit 14 kamers, waarvan 7 slaapkamers. Het huis kenmerkt zich door een statige entree, karakteristieke details, hoge plafonds, prachtige ruimtes en een schitterend uitzicht op het Vondelpark. Er is zelfs een lift aanwezig. Het huis wordt aangeboden door Hoen Makelaars B.V. en is hier te bekijken. 

Pontsteiger 137

In Amsterdam-West kun je niet om de Pontsteiger heen. Er staat op dit moment een high-end appartement te koop voor  € 950.000 k. k. door Netherlands Sotheby's International Realty het appartement is 94 m² groot en heeft een riante woonkamer met grote raampartijen en gietvloer, met daaronder vloerverwarming. Het appartement kun je hier bekijken. 

Huis te koop aan Pontsteiger 137
Wonen aan de Pontsteiger 137.

UITGELICHT

Back to top