Overslaan en ga direct naar de inhoud

Rust, reuring en uitzicht over de hele stad in dit Amsterdamse appartement

Een woning waarin alles nieuw en modern is, die gebouwd is met innovatieve technieken en duurzame materialen en die voorzien is van alle denkbare luxe en comfort. Deze maand selecteert Residence de mooiste Nieuwbouw. 

Een van de prachtigste ‘eilanden’ bij Amsterdam is Oosterdokseiland, afgekort ODE. Het ligt tussen het IJ en het Oosterdok en was vroeger de plek waar handelsschepen aanmeerden. Nu is het een energieke, innovatieve plek, bijna een nieuwe stad, waar gewoond en gewerkt wordt. Het eiland staat al enige jaren bekend om de dynamiek met onder meer horeca, het Amsterdams Conservatorium en de openbare bibliotheek OBA.

Als finale wordt op de kop van ODE een indrukwekkend, modern gebouw gerealiseerd door gebiedsontwikkelaar BPD, bestemd voor kantoren en luxe appartementen. Als gebiedsontwikkelaar realiseert BPD al bijna 75 jaar woningen en woonomgevingen in Nederland en Duitsland.

Oase aan rust
Wie kiest voor een van de luxe Ode Apartments, kan rekenen op een oase aan rust, maar dan met alle voorzieningen binnen handbereik. Het gebouw is ontworpen door niemand minder dan Ben van Berkel van UNStudio en bevat 41 luxe appartementen. Door het gebruik van veel glas in de gevel oogt het imposante gebouw toch licht en transparant. Al dat glas zorgt ook voor een prachtige reflectie van het water en de stad in de gevel. Door hun ligging en de grote raampartijen zijn alle appartementen fantastisch licht en kunt u overal genieten van een schitterend uitzicht op historisch Amsterdam.

Rust, reuring en uitzicht over de hele stad in dit Amsterdamse appartement
Grote raampartijen zorgen voor een prachtige lichtinval.

De appartementen zijn naast ruim en licht ook open, modern en vernieuwend. Er is op alle mogelijke manieren rekening gehouden met de toekomstige bewoners. Zo zijn er uitgekiende technieken die jaarrond zorgen voor de ideale temperatuur en is overal sprake van driedubbel glas. De appartementen zijn verder uiteraard ook voorzien van alle luxe zoals een slim domoticasysteem, dat met smartphone of tablet te bedienen is en waarmee verwarming, verlichting, ventilatie en zelfs audioapparatuur in een handomdraai kan worden geregeld. Ook op afstand. Elk appartement kan bovendien beschikken over zijn eigen overdekte parkeerplaats in de parkeergarage onder het pand, indien gewenst voorzien van een laadpaal.

Overal prachtig uitzicht
Er zijn meerdere types appartementen in Ode, die in woonoppervlakte variëren van 66 m2 tot maar liefst 302 m2. De appartementen zijn verdeeld over de west-, zuid- en oostzijde van het gebouw. Aan de westzijde bevindt zich het Conservatorium, aan de oostzijde het karakteristieke Nemo Science Museum. Op het zuiden ligt het Oosterdok. Maar één ding hebben alle appartementen gemeen: ze kijken uit op de historische stad.

Bij appartementen van dit niveau is een stijlvolle, luxe badkamer een must en hetzelfde geldt natuurlijk voor de keuken. Ode Apartments werkt daarom samen met Intercodom, een bedrijf dat specialist is op het gebied van onder meer exclusief sanitair. Samen met een adviseur stelt u naar eigen wens tot in detail uw ideale badkamer en keuken van de hoogste kwaliteit samen. Nog meer service kunt u verwachten van de service manager, die op vaste tijden aanwezig is in de centrale hal. Deze zorgt voor de veiligheid en controle van het gebouw én is in te zetten voor dienstverlening op maat voor de bewoners. Dat is aangenaam thuiskomen.

Bekijk verder op Toplocaties. Meer informatie over dit Amsterdamse appartement vind je ook op Eefje Voogd Makelaardij en Broersma Makelaardij.

UITGELICHT

Back to top