Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nu te koop: een prachtige villa aan het water

Landelijk wonen aan het water. In de Nieuwe Meer is het uitstekend zwemmen.
Landelijk wonen aan het water. In de Nieuwe Meer is het uitstekend zwemmen.

Deze schitterende nieuw gebouwde villa, ‘high-end’ tot in de kleinste details, ligt op een van de mooiste plekken aan de Nieuwemeerdijk, vlak bij Amsterdam en Badhoevedorp.

Vanuit de ruime entree betreedt u de verrassend grote, open en lichte woonruimte met adembenemend uitzicht over de Ringvaart en de Nieuwe Meer. Een inspirerende ruimte, onconventioneel en uitdagend voor wie van inrichten houdt.

Kenmerkend voor deze ruimte zijn de stalen elementen die herinneren aan de constructie die de basis vormt van de architectuur van de villa. Deze constructie ligt diep in de dijk verankerd.

De royale en sfeervolle woonkamer in het bijgebouw.
De royale en sfeervolle woonkamer in het bijgebouw.

Open keuken

De gestileerd vormgegeven open keuken, merk Tonelli, is voorzien van o.a. een quooker, twee ovens, koelkast, vriezer, vaatwasser, wijnklimaatkast en een in het hardstenen aanrecht verwerkt afzuigsysteem. De keuken is verbonden met een separate bijkeuken met laundry.

Imposante trap

Een imposante halfronde trap van hout en staal leidt naar de slaapverdieping met twee ruime slaapkamers en een open badkamer met vrijstaande houten badkuip, inloop-regendouche en dubbele marmeren wastafel.

Het visgraatparket op de vloer geeft een sfeervolle warme uitstraling. Deze villa combineert licht en ruimte met de gezelligheid en intimiteit van slapen onder de opvallende kap, die al op de eerste verdieping begint. Een dakvorm die men veel ziet bij oudhollandse dijk- en dorpshuizen en die een zekere geborgenheid uitstraalt.

Het afzuigsysteem is volledig geïntegreerd in het aanrecht. Naast de keuken een bijkeuken met laundry.
Het afzuigsysteem is volledig geïntegreerd in het aanrecht. Naast de keuken een bijkeuken met laundry.

Op de tweede verdieping, in de ruime nok van het dak, vindt u de derde slaapkamer, een lichte, gezellige ‘zolderkamer’ met badkamer met douche, wastafel en toilet.

Ruim bijgebouw

Het grote bijgebouw biedt ruimte aan een woonkamer met keuken, slaapkamer, badkamer en toilet. Het sousterrain zorgt voor een verrassing: een loungebioscoopruimte met kitchenette voor een hapje en een drankje en een wellness met sauna en dubbele douche. De aangebouwde garage/hobbyruimte is voorzien van krachtstroom en kan desgewenst een andere bestemming krijgen, zoals een gym of een zwembad. Nu is er plaats voor 6 tot 10 auto’s.

Huis en bijgebouwen zijn beveiligd met een verfijnd en hoogwaardig systeem van domotica. Dak en kozijnen zijn volledig geïsoleerd.

Meer informatie over deze prachtige woning vind je bijToplocaties member Mar. J. Heule Makelaardij.

UITGELICHT

Back to top