Overslaan en ga direct naar de inhoud

Bijzonder project: parel in oud villapark

De plafonds van bijna drie meter hoog geven de appartementen extra cachet.
De plafonds van bijna drie meter hoog geven de appartementen extra cachet.

In de categorie luxeappartementen is Elion Park een wel heel bijzondere parel. Binnen de statige architectuur van een moderne variant van een landhuis worden 22 appartementen gerealiseerd.

De locatie van Elion Park? Het majestueuze Van Stolkpark, tussen stadshart Den Haag en het strand van Scheveningen. Het Van Stolkpark is een oud villapark, dat valt onder beschermd stadsgezicht van Den Haag. Een zeldzaam fraaie locatie waar het project Elion Park perfect in past.

Hoog afwerkingsniveau

De appartementen van Elion Park zijn alle zeer luxe, ruim en licht. Alle plafonds zijn bijna drie meter hoog en er is sprake van een afwerkingsniveau van buitengewone kwaliteit. Er zijn fraaie floor-to-ceiling raampartijen en elk appartement heeft royale buitenruimtes, alles om het zicht op de speciaal ontworpen landschapstuin en het historische villapark optimaal te benutten. De appartementen zijn ontworpen door KOW Architecten in opdracht van REB Projects. Het project is ontwikkeld met oog op de toekomst. Hierbij zijn de strengste huidige normen van duurzaamheid zelfs overtroffen.

Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en-suite en liggen aan de rustige zijde van het pand.
Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en-suite en liggen aan de rustige zijde van het pand.

Verschillende appartementtypen

De twee- en driezijdig georiënteerde appartementen van dit fraaie landhuis zijn verdeeld over zes woonlagen. Er zijn zes verschillende typen appartementen, elk met hun eigen kenmerken. Naast hoekappartementen zijn er op de begane grond appartementen met tuin, penthouses enverschillende tussenliggende woningen. Voor elk wat wils. Het kleinste appartement heeft een woonoppervlak van 144 m2, een buitenruimte van 21 m2 en twee slaapkamers. De grootste woningen van 239 m2 bevinden zich op de bovenste woonlaag. Ze zijn voorzien van royale dakterrassen van 50 of 55 m2 en en hebben drie slaapkamers. . In het landhuis is ook een parkeerlaag, waar elk appartement een privéparkeerplaats heeft.

Slimme indeling

Terwijl de buitenruimtes aan de zonnige (achter)zijde van het landhuis liggen met zicht op de tuin, zijn de slaapkamers juist zoveel mogelijk aan de koele voorzijde van het huis ingedeeld. De slaapkamers beschikken allemaal over een eigen badkamer en-suite en ruimte voor een walk-in closet. Rust en privacy ontstaan door extra geluidsisolatie en doordat alle toiletten, was- en bergruimtes separaat liggen.

Elk appartement is voorzien van een royale buitenruimte.
Elk appartement is voorzien van een royale buitenruimte.

Ruimte en comfort

Rust in de appartementen wordt ook voortgebracht door de strakke, moderne, naadloze architectuur. De grote ramen zijn omlijst door slanke, donkere aluminium kozijnen en geven de appartementen een lichte, ruimtelijke uitstraling. In appartementen van dit kaliber is een hoog afwerkingsniveau onmisbaar. De stelposten voor de keuken ende badkamers zijn daarom hoog gehouden, zodat de bewoners het luxe afwerkingsniveau door het hele appartement kunnen doortrekken. Vloerverwarming en -koeling zorgen bovendien door de gehele woning voor een leefomgeving met een altijd comfortabele temperatuur.

Veiligheid en privacy

Elion Park beschikt over twee hoofdentrees die met de grootste zorg zijn ontworpen. Ze ademen direct bij binnenkomst een luxe sfeer in een klassieke stijl, maar met een eigentijdse look. Ook over de tuin is goed nagedacht. Er zijn hagen en hekwerken die het terrein duidelijk en veilig afscheiden van de rest van het park. Voor extra veiligheid is er bovendien in elk appartement een intercom met video en pakketbezorgers kunnen een speciaal daarvoor ingerichte ruimte in. Dat geeft een veilig gevoel. Vanaf de parkeerlaag van het gebouw, via een hellingbaan toegankelijk, kunnen bewoners direct met de lift naar hun appartement gaan: anoniem en zeer veilig

Meer weten?

Wilt u meer weten over Elion Park? Neem dan contact op met Estata Makelaars (070-3507050) of Christie’s International Real Estate (010-2250822), de makelaars voor Elion Park. Of kijk op de website www.elionpark.nl

UITGELICHT

Back to top