Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nu te koop: stadsboerderij uit 1896 in Asperen

Bijzonder wonen in Asperen.
Bijzonder wonen in Asperen.

Op zoek naar een nieuwe woning? Wat dacht je van deze toplocatie in Asperen.

Deze majestueuze stadsboerderij uit 1896 ligt in het hart van het oude stadje Asperen. Deze hoeve straalt nog altijd zijn oorspronkelijke grandeur uit, dankzij de renovatie die een eeuw later, in 1996, plaatsvond.

Het huis is toen geschikt gemaakt voor wonen en werken/praktijk aan huis met behoud van authentieke elementen. Blikvangers in de living zijn de goed geconserveerde ankerbalkgebinten en de loggia met de prachtige halfronde roedeverdeling op de grote raampartij.

Ook aan de buitenzijde geeft de loggia, waar voorheen de staldeuren zaten, een schitterend beeld. Daarnaast dragen enkele originele stalramen bij aan de warme en unieke ambiance van deze stadsboerderij, die binnen en buiten werkelijk overal voelbaar is, terwijl deze woning maar liefst 451 m² gebruiksoppervlakte biedt. Het maakt het tot een huis waar ieder zijn eigen geriefelijke plek vindt.

Deze woning in Asperen staat te koop voor € 995.000 k. k. De woning bestaat uit een oppervlakte van 451 m² (635 m²), waarvan 7 kamers en 5 slaapkamers. 

Meer informatie over deze prachtige woning vind je op Toplocaties en op De Landerije - Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen.

UITGELICHT

Back to top