Overslaan en ga direct naar de inhoud

Aranka Verheij: ‘Wie een huis gaat (ver)kopen gaat een spannende tijd tegemoet, zeker in Amsterdam’

Aranka Verheij is register Makelaar-Taxateur bij Hoen Makelaars.
Aranka Verheij is register Makelaar-Taxateur bij Hoen Makelaars.

Aranka Verheij is register Makelaar-Taxateur bij Hoen Makelaars. In een gesprek met Toplocaties gaat ze verder in op het kopen van een huis in Amsterdam.

Wie een huis gaat (ver)kopen gaat een spannende tijd tegemoet, zeker in de regio Amsterdam. En al helemaal op de actuele markt! Er speelt namelijk een hoop op het gebied van regelgeving, zoals erfpacht, het aankomende opkoopverbod en de overdrachtsbelasting. En dan is er nog de huidige tendens van overbieden. Daarom is het juist nu belangrijk in zee te gaan met een makelaar die exact weet wat er zich afspeelt op de Amsterdamse huizenmarkt.

Naast Register Makelaar-Taxateur ben ik MVA Erfpachtdeskundige bij Hoen Makelaars, een van de oudste makelaarskantoren in Amsterdam. Hoen Makelaars bestaat al bijna een eeuw en al die tijd werkten er gepassioneerde teams, die kennis van zaken hebben en voor wie een persoonlijke aanpak vooropstaat. We combineren gedrevenheid met een groot netwerk en gaan altijd voor het beste resultaat. Daarom zijn we uiterst flexibel en doen we niet aan een 9-tot-5 mentaliteit. Of het nou om een starterswoning of een monumentaal grachtenpand gaat. Vaders en moeders, zonen, dochters en inmiddels ook kleinkinderen lieten zich al tot tevredenheid door Hoen Makelaars begeleiden. Onlangs verkochten we bijvoorbeeld een monumentaal pand aan de Weteringschans.

We kennen de stad en directe omgeving als onze broekzak en dat maakt, gecombineerd met onze passie voor vastgoed en de liefde voor het vak, Hoen Makelaars tot een gewilde en zeer geschikte partner. Een partner waar je echt iets aan hebt bij zo’n belangrijke verandering en transactie in je leven. Terugkomend op de huidige markt: als gedreven makelaars volgens we alle ontwikkelingen continu op de voet. Zo kunnen we onze klanten altijd direct correct informeren en van het juiste advies voorzien. Ook en juist nu!

UITGELICHT

Back to top