Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dromen laten uitkomen: deze woning staat te koop op Ibiza

De living en het terras gaan vrijwel naadloos in elkaar over.
De living en het terras gaan vrijwel naadloos in elkaar over.

Bijzonder wonen op het populaire Ibiza. 

Een van de populairste gebieden van Ibiza: De haven van Botafoch. Met zicht op de oude stad van Ibiza en de haven die plaats biedt aan de meest uiteenlopende luxe jachten en natuurlijk de Wajer hub. Botafoch staat dan ook garant voor de nabijheid van de heerlijkste restaurants, zoals Cappuccino en het vermaarde theater/restaurant Lio’s en bovendien de mooiste boetieks.

Het is waar: soms komen uw dromen uit als u uw ogen opent. Zeker in dit waanzinnige appartement op een van de mooiste plekjes van Ibiza. Het uitzicht op de haven van Botafoch en op Dalt Vila, de oude stad, is ongekend. Maar ook het appartement zelf en de omliggende tuin met zwembad laten niets aan de verbeelding over.

Dit appartementencomplex ligt op steenworp afstand van de zee.
Dit appartementencomplex ligt op steenworp afstand van de zee.

Bijzondere binnenruimte

In een omgeving die zo prachtig is, is het voor velen een uitdaging om ook van het interieur van het appartement een aangename omgeving te maken. Daarom tekende niemand minder dan interior designer Eric Kuster, bekend van zijn ‘metropolitan luxury’, voor de renovatie en inrichting van het appartement. Het resultaat is ongekend stijlvol. En dankzij het gebruik van veel wit- en aardetinten past het niet alleen perfect bij Ibiza, het biedt ook een rustpunt in het leven in zo’n bruisende omgeving. Tevens bezit de huidige eigenaar twee bijzonder ruime parkeerplaatsen naast elkaar in het souterrain.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Zonovergoten

Bij binnenkomst valt direct de fantastische doorkijk in de richting van het zonnige terras met bijbehorend uitzicht op. De royale ontvangsthal biedt toegang tot het eetgedeelte, dat samen met de living met zithoek een harmonieusch geheel vormt. De living is van het terras gescheiden door kamerhoge glazen deuren, wat het buitengevoel in alle jaargetijden naar binnen haalt.

Heerlijk loungen vanaf het eigen terras met uitzicht op de oude stad.
Heerlijk loungen vanaf het eigen terras met uitzicht op de oude stad.

Uitgebreid koken

Op Ibiza, op loopafstand van dit bijzondere appartement, bevinden zich de meest uiteenlopende restaurants (Cappuccino). Maar voor wie thuis entertainment zoekt en wil (laten) koken, is de prachtige moderne keuken in het appartement ideaal. Deze grenst heel praktisch aan het eetgedeelte en is voorzien van alle denkbare comfort en inbouwapparatuur. Bovendien is er niets in deze keuken waar het een enthousiaste chef aan ontbreekt. Er is zelfs een wijnklimaatkast aanwezig.

Het fraaie loungegedeelte grenst aan het stijlvolle eetgedeelte bij de keuken.
Het fraaie loungegedeelte grenst aan het stijlvolle eetgedeelte bij de keuken.

Natuurlijk slapen en badderen 

In het appartement bevinden zich drie slaapkamers (voorheen vier slaapkamers), waarvan de master-bedroom is voorzien van een badkamer en suite. Deze badkamer heeft een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. De andere twee slaapkamers, eveneens zeer ruim en comfortabel, delen via de hal een badkamer, die is voorzien van een ligbad met douche en een wastafel. Beide badkamers zijn afgewerkt met natuursteen in een stijlvolle zandtint, wat een strandgevoel geeft en verwijst naar Ibiza, maar ook een ongekende luxe uitstraalt.

Buiten genieten

We hebben het al even genoemd: het weergaloze terras. Het meet maar liefst 35 m2 en biedt prachtig uitzicht op die fantastische haven en oude stad. Momenteel is het terras ingericht met een eetgedeelte en twee loungegedeeltes. De gekozen kleurstijl van crème met zandtinten past én bij Ibiza en bij de rest van de sfeervolle inrichting van het appartement. Hier is het onbeperkt genieten van zon, gezelschap en uitzicht in de omgeving van de eigen woning.

Ruime slaapkamer met een badkamer en-suite.
Ruime slaapkamer met een badkamer en-suite.
Zandkleurige natuursteen en fris wit zetten de toon in de badkamer.
Zandkleurige natuursteen en fris wit zetten de toon in de badkamer.

Deze woning wordt u aangeboden door Voorma en Walch Makelaars op Ibiza. Meer informatie in Residence nummer 3. 

UITGELICHT

Back to top