Overslaan en ga direct naar de inhoud

De favoriet van architecten van van Ee

Tuinkamer Vigo Van van Ee is een stalen tuinkamer die staat als een huis. De constructie van staal en aluminium geeft de tuinkamer een sterk karakter. Het stijlvolle design doet vervolgens de rest.

De tuinkamer is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en daardoor van toegevoegde waarde voor elk huis. Naast je woning worden namelijk óók de seizoenen in optimaal comfort verlengd.

Minimalistisch pur sang
Het design van de stalen tuinkamer is minimalistisch. Een stoere constructie van zware liggers. Wat je tot nu toe nog niet wist, is de techniek die erin is geïntegreerd. Door een effectieve combinatie van staal en aluminium is het de perfecte balans tussen robuustheid en gewichtsreductie. Overbodige franjes en details ontbreken. Zo’n tuinkamer tegen je gevel is een statement.

De favoriet van architecten
De stalen tuinkamer is een design Van van Ee. En in korte tijd is deze uitgegroeid tot de favoriet van architecten. Dat is niet toevallig. Architecten waarderen de minimalistische ontwerpprincipes. Neem de horizontale ligger. Deze verbergt het schuin aflopende dak. De haakse hoeken maken de tuinkamer bijna kubistisch.

vanvanee.nl

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Back to top