Overslaan en ga direct naar de inhoud

Reistip: Deze villa in Bali wil je een keer bezoeken

Villa Buddha.
Villa Buddha.

Villa’s om bij weg te dromen, wie is er niet dol op? Vandaag lichten we het ossenbloedrode Villa Buddha in Bali uit.

Op vakantie met de hele familie of een groep vrienden hoeft niet per se te betekenen dat er een vakantiehuisje in een park moet worden geboekt. Wij geven op Residence een selectie gemaakt van villa’s, verspreid over de hele wereld, die ook geschikt zijn voor meerdere personen. In deze exclusieve villa's kunt u ook in uw 'vakantie thuis' volop genieten van design.

Villa Buddha
Er zullen er maar weinigen zijn die Guido de Oesterkoning niet tijdens een of ander event zijn tegen gekomen. Minder bekend is dat hij en zijn vrouw Monique drie schitterende villa’s in Bali hebben. Hoewel het eiland op sommige plekken superdruk kan zijn, liggen hun villa’s op een minder bekend deel in het noorden van Bali.

Villa Buddha.
Villa Buddha.
Villa Buddha.
Villa Buddha.

Ze bevinden zich even westen van Seririt, richting het vissersdorp Pemuteran direct aan het zwarte vulkanische zandstrand. Je hebt er uitzicht op de Bali Zee en kunt vanaf je terras genieten van zowel de zonsopkomst als de -ondergang.

Villa Buddha heeft vijf slaapkamers, vier badkamers en is geschikt voor maximaal 18 personen. Perfect dus voor een familie of een groep vrienden. De inrichting is traditioneel Balinees, met één en al teak en riet. Voor de dagelijkse schoonmaak is er een team dat op verzoek ook de heerlijkste Balinese gerechten bereiden. Ook kun je thuis de beroemde Balinese massages krijgen. En voor wie de zee niet in wil: voor de deur ligt een zwembad van 18 x 9 meter.

Hier boek je de reis

Meer reisinspiratie? Lees dan Residence Traveller. Vanaf 30 juni is de eerste editie uit boordevol reisinspiratie. Hier lees je er alles over.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top