Overslaan en ga direct naar de inhoud

Maak deze week kans op het kleurrijke kookboek van Jason Tjon Affo

Jason Tjon Affo en zijn boek Rainbow Vegan Food.
Jason Tjon Affo en zijn boek Rainbow Vegan Food.

Jason Tjon Affo presenteert zijn derde kookboek. En wat voor een. Vegan Rainbow Food is het derde deel van zijn food-trilogie waarin hij laat zien dat plantaardig eten in alle kleuren van de regenboog komt. Deze week maak je kans op het kookboek van Jason Tjon Affo bij Residence.

Jason Tjon Affo kwam eerder al met de kleurrijke boeken Vegan Soul Food en Party Food waarin hij experimenteert met kleurrijke gerechten, allen op natuurlijke en vegan basis. Ook Vegan Rainbow Food gaat daarover. Je krijgt uitleg over de verschillende kleuren waarmee hij werkt en wat ze voor je doen.

Maak kans op het kookboek van Jason Tjon Afo

Welke gerechten je aan moet denken? De rainbow sushi en de over-the-top bentobox. Allen in, zoals je ook hieronder kunt zien, de meest kleurrijke kleuren.

De kleurrijke bentobox.
De kleurrijke bentobox.
Jason Tjon Affo.
Jason Tjon Affo.

Hoe maak je kans?

Deze actie is helaas op 8 juli 2022 gesloten. Wil jij kans maken op andere prijzen? Kijk dan hier.

Meer inspiratie voor kookboeken? In dit artikel vind je zes kookboeken die niet mogen ontbreken op jouw kookboekenplank.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top