Overslaan en ga direct naar de inhoud

Bijzonder wonen: deze woonboerderij in Berlicum staat te koop

Woonboerderij in Berlicum.
Woonboerderij in Berlicum.

Gelegen aan een historische Frankische driehoek op slechts 15 minuten van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch ligt deze prachtige woonboerderij midden in het schitterende Brabantse land omringd door uitgestrekte akkers en weilanden.

Dit is de ultieme plek waar u geniet van de natuur, de rust en de ruimte terwijl de dynamiek van het stadsleven binnen handbereik is en u zo op de A2 en A59 bent. De in 2004 volledig herbouwde woonboerderij heeft een groot souterrain van meer dan 250m², diverse grote leef- en slaapruimtes, twee ruime badkamers en een mooi binnenzwembad. In de prachtige tuin kunt u genieten van het bubbelbad, diverse terrassen en praktische bijgebouwen. Dit is een unieke plek waar u op slag verliefd op wordt.

Zwembad in de woning.

In de zeer ruime parktuin bevinden zich diverse grote terrassen, een bubbelbad, vele hoge bomen en een mooi speelgazon. Een van de bijgebouwen springt er uit. Dit met riet gedekte tuinhuis is verdeeld in een overdekt terras met bar en een mooie tuinkamer. Het sfeervolle tuinhuis is uitstekend geschikt om ’s avonds met vrienden nog te genieten van een glas wijn, maar u kunt er ook een prachtige atelier van maken of een eigen plek om even tot rust te komen.

Deze woning wordt u aangeboden door Honders/Alting makelaars. Je kunt de woning hier verder bekijken

Benieuwd naar meer huizen die te koop zijn in Brabant? Bekijk dit artikel

UITGELICHT

Back to top