Overslaan en ga direct naar de inhoud

Deze drie prachtige woningen staan nu te koop in Tilburg

Wonen aan de Spoorlaan in Tilburg.
Wonen aan de Spoorlaan in Tilburg.

Op zoek naar een nieuwe woning in Tilburg? Op Residence Toplocaties vind je een prachtig aanbod aan woningen in Noord-Brabant. Vandaag zetten we er drie in de spotlights.

Bredaseweg 510

In Tilburg is Landgoed Pineta te koop. Een woning waar het draait om vrijheid. De woning aan de Bredaseweg is 335 vierkante meter groot met 7 kamers, waarvan vijf slaapkamers. Op het landgoed ligt een grote drempelloze bungalow, geschikt voor dubbele bewoning. Het landgoed is hier te bekijken. 

Landgoed Pineta.
Landgoed Pineta.

Spoorlaan 2

Of een huis indruk kan maken? Jazeker! Aan de Spoorlaan wel. Deze fraaie, vrijstaande stadsvilla met karaktervolle uitstraling en detaillering is een lust voor het oog. De villa is gesitueerd nabij het stadshart van Tilburg en heeft een eigen oprit met grote tuin. De woning wordt aangeboden door Lelieveld Makelaardij Oisterwijk. De villa is hier te bekijken. 

Spoorlaan.
Spoorlaan.

Vliestroom 4

In de zeer gewilde woonwijk De Blaak vind je deze moderne woning. Een semi-bungalow met grote inpandige garage en fraaie tuin. In de directe omgeving ligt een 18-holes golfbaan. Het woonhuis zelf bestaat uit een oppervlakte van 197 vierkante meter met vijf kamers en 4 slaapkamers. De woning is hier te bekijken. 

Vliestroom 4.
Vliestroom 4.

UITGELICHT

Back to top