Overslaan en ga direct naar de inhoud

Van ADE genieten doe je met deze tips: of je nu meefeest of liever niet

Rijksmuseum Soundtracks. Fotografie: Rijksmuseum
Rijksmuseum Soundtracks. Fotografie: Rijksmuseum

Het is weer die bijzondere tijd van het jaar in Amsterdam, waar muziek, creativiteit en feestvreugde samenkomen: het Amsterdam Dance Event, oftewel ADE. Terwijl de stad zich klaarmaakt voor de muzikale extravaganza, geven we je met Residence alvast een aantal tips om van deze tijd te genieten. Of je nu volop meefeest met ADE of het allemaal liever vanaf een afstandje bekijkt: we hebben voor ieder wat wils.

Kijk in het lijstje hieronder voor een aantal benodigdheden om jouw ADE-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Van musthave gadgets en accessoires tot aan tips om jezelf helemaal onder te dompelen in de sfeer van ADE. Zo zijn er veel prachtige tentoonstellingen te bewonderen en bijzondere concerten te bezoeken. En zie je de drukte in de stad helemaal niet zitten en zoek je liever de rust op? Ook dan hebben we een heerlijke aanrader voor je.

Bereid je voor op een onvergetelijk evenement met onze tips en laat ADE 2023 er één voor in de boeken worden. Veel plezier!

Hier shop je de producten:

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top