Overslaan en ga direct naar de inhoud

Louis Vuitton City Guide Arles: een samensmelting van fotografie en cultuur

Fotografie: Flore-Aël Surun (Tendance Floue), Vasantha Yogananthan
Fotografie: Flore-Aël Surun (Tendance Floue), Vasantha Yogananthan

Louis Vuitton keert deze zomer terug met een bijgewerkte editie van de Louis Vuitton City Guide Arles, gelijktijdig met het Rencontres de la Photographie festival. Deze editie eert Arles, de inwoners en de fotografiekunst.

De Louis Vuitton City Guide Arles, samengesteld door Charlotte Yonnet, laat de charme en culturele betekenis van de stad zien. Het benadrukt niet alleen de beste hotels, restaurants en winkels, maar duikt ook in de geschiedenis van Arles en haar rol als decor voor één van 's werelds belangrijkste fotografie-festivals. De gids bevat exclusieve foto's van Flore-Aël Surun en Vasantha Yogananthan. Tijdens het festival zal Louis Vuitton een pop-up boekwinkel hosten bij Le Buste et l'Oreille, met een ruimte voor boeksigneersessies en andere evenementen.

Louis Vuitton City Guide Arles
Louis Vuitton City Guide Arles
Louis Vuitton City Guide Arles
Louis Vuitton City Guide Arles

Met de City Guide-serie documenteert en verkent Louis Vuitton de evoluerende landschappen van wereldsteden. De focus op Arles onderstreept de culturele levendigheid van de stad en haar blijvende aantrekkingskracht als centrum voor creativiteit en artistieke expressie. Tijdens het festival kunnen bezoekers zich onderdompelen in mode, design, kunst en fotografie, waarbij Arles wordt gevierd als zowel een bestemming als een muze. louisvuitton.com

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top