Overslaan en ga direct naar de inhoud

Let’s decorate: maak december mooi met de feestcollectie van bloomon

Een feestelijk gedekte tafel met fluweelzachte bloemen in champagneroze, terracotta- en spicetinten.
Een feestelijk gedekte tafel met fluweelzachte bloemen in champagneroze, terracotta- en spicetinten.

Of je nu gaat voor een nostalgische kerst in warme poederkleuren of liever kiest voor een botanische stijl in neutrale tinten: met de sprankelende boeketten met bijpassende vazen van bloomon maak je er een onvergetelijke feestmaand van.

Speciaal voor dit feestseizoen inspireert bloomon je met twee verschillende stijlen.

Go classic

Voor een nostalgische kerst verrast bloomon je met knallende bessen, weelderige takken en fluweelzachte bloemen in champagneroze, terracotta- en spicetinten. Een warm en feestelijk kleurenpalet met een moderne twist.

Go Botanical

Meer een liefhebber van de moderne en natuurlijke look? De botanische bossen met zalmkleurige Amaryllissen, weelderig groen en elegante pluimen zorgen voor elegantie in elke ruimte. Een perfecte match met elke kerstboom.

De botanische bossen met zalmkleurige Amaryllissen, weelderig groen en elegante pluimen.
De botanische bossen met zalmkleurige Amaryllissen, weelderig groen en elegante pluimen.

Maak indruk met de bloomon Edition

De Edition is het grootste en meest flamboyante boeket binnen het bloomon-assortiment. Speciaal voor de feestdagen heeft bloomon twee designs ontworpen. Echte eyechatchers op tafel.

Edition ‘Red Cinnamon’
De Edition ‘Red Cinnamon’ verrast met extravagante bloemen in warme spice-kleuren. Dit feestelijke boeket is gevuld met sierlijke Gloriosa, luxe rozen, Pinus-takken en de ster van de feestdagen: een luxe Amaryllis in knallend rood. Speciaal voor dit design heeft bloomon een limited edition keramische vaas in een warme bordeaux-tint ontworpen. Je kunt deze vaas makkelijk toevoegen aan je bestelling.

Edition boeket: € 59,95
Vaas: € 29,95

Edition ‘Botanical’
Als tegenhanger van de ‘Red Cinnamon’ in een warm kleurenpalet presenteert bloomon de Edition ‘Botanical’: een weelderig en botanisch boeket in zachte tinten, een echte eyecatcher op tafel. Zalmkleurige Amaryllissen, weelderig groen en feestelijke pluimen zorgen voor voor een elegante en speelse look. De bijpassende vaas voor dit boeket is een lage vaas in een minimalistisch design en heeft een warme cinnamon-tint.

Edition boeket: € 44,95
Vaas: € 14,95

Boeketten van bloomon zijn altijd een feest om te krijgen.
Boeketten van bloomon zijn altijd een feest om te krijgen.

Overige highlights uit de feestcollectie van bloomon:

Mono Amaryllis
Ze is de ster van de feestdagen: de Amaryllis. Speciaal voor het feestseizoen heeft bloomon de allerbeste Amaryllissen voor je geselecteerd en samengebracht in de Mono Amaryllis: een bos waar één type bloem in de spotlight staat. De allerbeste soorten in de mooiste tinten komen samen in dit minimalistische design. De keramische cone vaas in zachte blush-tint is speciaal geselecteerd voor deze Mono. De musthave van dit feestseizoen.

Pop ‘Dinner Party’
Pop bestaat uit een set keramische minivaasjes en bijpassende feestelijke winterbloemen in een zacht kleurenpalet. Inclusief de bijzondere lichtgroene Wasabi roos, speelse katjes, een sierlijke Matthiola en feestelijke pluim – de leukste decoratie voor op de dinertafel of in de kleinste hoekjes van je interieur.

Flowerstone ‘Snow flake’
Prachtig op je gedekte eettafel is de Flowerstone ‘Snow flake’: een waar kunstwerk van luxe droogbloemen. De keramische steen – handgemaakt door Royal Goedewaagen – met staanplaatsen voor droogbloemen is met de hand geverfd in een warme koperkleurige tint. De katoentak is de ster van dit design: de zachte sneeuwvlokken maken van elke ruimte een winterwonderland. Feestelijk verpakt en met persoonlijk kaartje bezorgd.

Flowerstone ‘Snow flake’.
Flowerstone ‘Snow flake’.

De nieuwste vazen voor je gedekte tafel
Van een set keramische minivaasjes tot aan de must have vazen in warme cinnamon-tint: speciaal voor de feestcollectie biedt bloomon de mooiste bijpassende vazen aan. Je voegt je vaas gemakkelijk toe aan de bestelling van je bos. Wacht niet te lang met limited editions!

Ontdek de feestcollectie van bloomon op bloomon.nl

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met bloomon

INSPIRATIE

Back to top