Overslaan en ga direct naar de inhoud

Maak hier kans op kaarten voor Design District Rotterdam

Van Nelle Fabriek Rotterdam
Van Nelle Fabriek Rotterdam

Design District is een vakevenement voor interieurdesign in Nederland. 3 dagen lang zal er 10.000m² beursvloer gevuld worden met presentaties van de mooiste interieurmerken. De 20ste editie van Design District vindt plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, monumentaal en inspirerend decor voor de vakbeurs.

Design District is meer dan alleen een beurs, je vindt er ook exposities van design academies, jonge ontwerpers en je kunt er verschillende lezingen over interieur volgen. Zo kun je je inschrijven voor de 'lichtbingomaster’ door Berry van Egten, een spelshow waar je spelenderwijs meer komt te weten over licht en verlichting. Of laat je inspireren door Anna Hutten en haar lezing over 'TRENDS en hun achtergronden 2024'. Vanuit de tijdgeest “How not to waste a good crisis” wordt uitgelegd hoe de behoefte van de consument verandert en hoe jij daar als ondernemer, adviseur, inkoper of importeur op kunt inspelen..

De beurs wordt gehouden op 24, 25 en 26 mei in de van Nelle fabriek in Rotterdam. Meer informatie over de beurs en het programma vind je hier. Wil jij kans maken op kaarten vrijdag 26 mei? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Residence via onderstaande link. Ben je al lid van onze nieuwsbrief, maar wil je toch kans maken? Mail dan naar  onder vermelding van 'DESIGN DISTRICT 26 MEI’ en wie weet maak je kans!

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top