Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dit wil je hebben: een stijlvolle drankenpantry van Lodder

Cocktails drinken in stijl.
Cocktails drinken in stijl.

Je kent Lodder uiteraard van de stijlvolle keukens waar iedereen van droomt. Nieuw is deze drankenpantry uit het atelier van Lodder. Een bar die niet misstaat in een woning waar met regelmaat een heerlijk kopje koffie, cocktail en wijntje wordt ingeschonken.  

Bij Lodder draait het om de eerste plaats om vakmanschap. Bij de aanschaf van een Lodder keuken of apparatuur wordt er een afspraak gemaakt en krijg je een exclusief ontwerp met bijbehorende kostenbegroting. Vervolgens komt er een aannemer voor het inmeten van de keuken en uiteraard later een monteur.

‘Met de nieuwste inzichten en de allermodernste machines’, laten ze ons weten. ‘Niet voor niets zijn we trots keukens te ontwerpen. Keukens vervaardigen is een ambacht, maar zonder handwerk gaat het niet en willen we het niet.’

Cocktailbar met stijl

Vandaag lichten we een speciaal item uit de collectie van Lodder uit: een pantry, of cocktailbar, voor in huis. De bar is volledig handgemaakt in het atelier van Lodder.

Ronde vormen van Bianco Carrara-marmer.
Ronde vormen van Bianco Carrara-marmer.

Het is de pantry zoals op de foto in de kleur Messing koper 90/10 donker patiné. Het blok heeft ronde hoeken, net zoals de schappen die daarboven hangen. Die zijn daarnaast voorzien van LED-strips.

Op het blok is Bianco Carrara-marmer gevestigd voor een speelse en exclusieve uitstraling. De wijnkoeler die erbij komt, is uit de koker van Liebherr en heeft twee temperatuurzones.

Hier vind je meer informatie over Lodder.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lodder

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top