Overslaan en ga direct naar de inhoud

Deze familiehotels in Nederland zijn perfect voor de voorjaarsvakantie

Een 17de-eeuws pand voor het hele gezin.
Een 17de-eeuws pand voor het hele gezin.

Op zoek naar een hotspot voor de voorjaarsvakantie met het hele gezin? Residence selecteert drie stijlvolle hotels waar de hele familie van geniet.

Hotel Estheréa

In een prachtig 17de-eeuws pand in Amsterdam vind je Hotel Estheréa. In het kleurrijke hotel vind je kristallen kroonluchters, luxe stoffen en eclectische prints. Extra leuk is dat het hotel familiekamers heeft. De familiekamer is beschikbaar voor drie personen, maar er is ook mogelijkheid twee kamers samen te voegen voor een nog groter gezin of familie.

Hotel Estheréa.
Een kamer in hotel Estheréa.

HUP

In het Brabantse Mierlo vind je een hotel met maar liefst 10.000 m2 aan sport, spa en uitgebreide eetgelegenheden. Als onderdeel van Carlton Hotel Collection belooft HUP het sportiefste hotel van Nederland te zijn. Gelukkig is er ook genoeg voor de ouders: er is een spa aanwezig met sauna. In de kamers vind je tv’s die niet afdoen van een (thuis)bioscoop. Eten kan natuurlijk in het nabij gelegen Eindhoven, maar ook in het hotel zelf vind je verschillende restaurants met een All Inclusieve concept.

Een van de glijbanen in HUP in Mierlo.
Een van de glijbanen in HUP in Mierlo.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Landgoed de Holtweijde

In Twente vind je het luxe landgoed De Holtweijde. Het ligt in het landelijke Lattrop en je komt er zeker tot rust, zelfs mét kleine kinderen. Het landgoed beschikt namelijk over een luxe Health & Wellness en grote familiekamers.

Landgoed de Holtweijde.
Landgoed de Holtweijde.

Park Plaza Vondelpark

In hartje Amsterdam vind je het Park Plaza hotel. Het hotel heeft verschillende stijlvolle familiekamers, zoals de Junior Suite. Een suite van 30m2 met privéterras om de hoek van het Vondelpark. In de kamer vind je luxe toiletartikelen en een slaapbank voor twee kinderen. Perfect voor het hele gezin.

Meer reisinspiratie? Kijk ook eens hier.

Tekst: Roel Janssen

INSPIRATIE

Back to top