Overslaan en ga direct naar de inhoud

3 x hotels in Londen voor jouw volgende stedentrip

De lobby van The Connaught in Londen.
De lobby van The Connaught in Londen.

Op zoek naar een hotel voor jouw volgende citytrip naar Londen? Wellicht is een van deze drie hoteltips uit Residence Traveller iets voor jou!

Londen is the place for you... daar zijn we het helemaal mee eens. Een bezoek aan Londen voelt altijd een beetje als thuiskomen - niet dat we er ooit woonden, maar het gevoel is fijn. Rondje Bond Street, koffie of wijntje in Claridge’s. De hotel lobby’s in Londen zijn the place to be, je kijkt je ogen uit.

3 x hoteltips voor Londen:

One Aldwych
Gelegen in het hart van London’s theater land, vind je One Aldwych in Covent Garden, te midden van de beste theaters, winkels, bars en restaurants. Een sexy, modern luxury hotel met liefelijke poederkleuren een sterke focus op het milieu. Zo hebben ze onder andere bijenkorven op het dak en een bijvriendelijke tuin, om bij te dragen gezondheid van de stadsbijen.
En niet te vergeten: de fantastische spa met London’s grootste chloorvrije zwembad, dat gebruik maakt van een reinigingssysteem op basis van mineralen. Hot tip is de afternoon tea met een Charlie and the Chocolate Factory thema. 

One Aldwych.
One Aldwych.
One Aldwych.
One Aldwych.

The Connaught
The Connaught binnenstappen voelt een beetje als een andere wereld betreden. Effortless chic is het devies. Laat de drukte van Mayfair achter je en geniet van de fijnere dingen in het leven. Aanrader: drink een glas wijn in de Red Room. 

Hier boek je het hotel

The Connaught.
The Connaught.
The Connaught
The Connaught

The Cadogan
Het nieuwste Belmond hotel, geopend in 2019, is modern klassiek en onlangs aangekocht door LMVH. Geen wonder, want het is op een steenworp van Chelsea, Harrods, en Harvey Nichols. Perfect gelegen dus, voor een weekendje shoppen. 

Hier boek je het hotel

The Cadogan.
The Cadogan.
The Cadogan.
The Cadogan.

Meer reisinspiratie? Lees dan Residence Traveller. Vanaf 30 juni is de eerste editie uit boordevol reisinspiratie. Hier lees je er alles over. 

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Bobby Bo Stips

Back to top