Overslaan en ga direct naar de inhoud

Hotel Mezzatorre is een hotspot op het Italiaanse eiland Ischia

Een suite in Hotel Mezzatorre.
Een suite in Hotel Mezzatorre.

Wij weten uit ervaring hoe lastig de keuze kan zijn: welk hotel gaan we boeken voor onze volgende reis? Vandaag een tip: Hotel Mezzatorre.

De eigenaars van Hotel Il Pelicano in Porto Ercole heropenden in 2020 Hotel Mezzatorre op het eiland Ischia in de baai van Napels. Het hotel ligt dramatisch hoog op een klif en is gebouwd rondom een 16e eeuwse uitkijktoren. Een van de voormalige eigenaars was de filmmaker Luchino Visconti, die er zijn geliefde schuilplek van had gemaakt. Een van zijn gasten was Truman Capote, die de plek omschreef als ‘…a strangely enchanted place’.

Het terras.
Het terras.
Een badkamer.
Een badkamer.

Het hotel heeft een eigen privé strand en de thermische waterbronnen voeden de baden van de spa. Het hotel is gebouwd rondom een binnenplaats, waar zich het terras van een van de twee restaurants bevindt. Het merendeel van de kamers en suites heeft uitzicht op zee, de anderen kijken uit op de fraaie tuin. Vanaf het enorme terras waar het zwembad is aangelegd heeft u een fantastisch uitzicht op de beschutte baai met op de voorgrond enkele luxe jachten.

Hier boek je het hotel

In Residence Traveller delen we hoteltips en restaurants, omdat het lastig is welk hotel te boeken voor je volgende reis. Om je op weg te helpen hebben we een selectie gemaakt van exclusieve hotels. Exclusief in de ruimste zin des woords, maar in elk geval met een geheel eigen design. En dat kan variëren van superklassiek tot superminimalistisch. Hier bestel je Residence Traveller

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Walter W.C. de Vries

Back to top