Overslaan en ga direct naar de inhoud

Binnenkijken: rijk vol kleur


Interieur-blogger Sarah Yates van A House in the Hills gooit het roer om, en verruilt haar zonovergoten huis voor iets nieuws. Toch gunt ze ons, net voordat ze haar paleis verlaat een blik in haar kleurrijke interieur.

Bekijk ook: 8 keer kleurentips voor thuis.

Trendy & Cool


Wat direct opvalt is dat de woning vol staat met trendy items. Van opvallende vloerkleden tot accessoires gemaakt van brass, en van een Tom Dixon lamp tot een transparante marmeren tafel. Aan iedere hedendaagse trend doet blogster Yates mee en dat resulteert in een vrolijk en eclectisch interieur. Daarnaast trekken de opengewerkte ijzeren stoeltjes met wollen kleedjes, de aan het plafond bevestigde hangstoel en de grote ronde spiegel de aandacht als speelse eyecatchers. Het geheel oogt kleurrijk en de vele plantjes en bloemen in het interieur werken daar vrolijk aan mee. Bekijk onze flashback interieurtrends van 2014.
Light & Sunny


De basis van het interieur is licht. Zo heeft ze gekozen voor witte muren en een lichte vloer. De natuurlijk lichtinval is groot maar dat heeft uiteraard te maken met het heldere weer buiten. De fijne weersomstandigheden maken het mogelijk de tuin ultiem te benutten. Zo zien we een buiten-bar (naar de keuken binnen) en zien we dat de tuinmeubels trendy zijn gedecoreerd met grafische kussens en vloerkleed (buiten!).

Niet verkeerd, wij kunnen ons zo wel voorstellen dat je hier lekker weg kunt dromen in de zon.
Bron en foto's:
A House in the Hills
Tekst:
Rosan van der Tuuk

Back to top