Overslaan en ga direct naar de inhoud

4 x weekendtips


Banksy expositie


LionelGallery toont nog tot en met 20 juli meer dan tien originele werken en alle gelimiteerde prints van de Britse kunstenaar Banksy: de master van de Street Art. Zijn werk van graffitiprenten en versierde stukken muur met zijn kenmerkende sjabloontechniek zijn alom bekend in de Street Art-scene.

Lionel en Kim Logchies, het kunstkoppel achter de succesvolle LionelGallery, werkt al zestien jaar met voornamelijk iconische kunstenaars. Van Picasso tot Koons, van Damien Hirst tot Basquiat. Kim viel een paar jaar geleden als een blok voor de Street Art van Banksy. Vandaar dat de galerie grootste verkooptentoonstelling ooit in Nederland organiseert. Alleen dit weekend nog te zien!
Food Truck Festival Trek Amsterdam


Bij foodfestival Trek kun je terecht voor heerlijke drankjes en hapjes met opzwepende klanken op de achtergrond. Het festival met verschillende foodtrucks reist door heel Nederland. Dit weekend kun je neerstrijken in het Amstelpark in Amsterdam. In september zal het festival nog plaatsvinden in het Westbroekpark in Den Haag.

Romantisch picknicken bij een kasteel


Verse sinasappelsap, sandwiches, salades en zoete versnaperingen. Bij kasteel Maarten Maartenshuis in Doorn kun je op zondag 19 juli je eigen picknickmand samenstellen en vervolgens een romantische spot in de Kaapse Bossen of bij het kasteel uitzoeken. Een culinaire beleving in een vorstelijke ambiance.
Ibiza fever


Gek op de gypsy stijl, kleurrijke prints en fijne franjes? Zondag 19 juli zal Beachclub Puur in Drimmelen omgetoverd worden tot een Ibiza shopwalhalla aan het strand. Hier vind je fashion en lifestyle producten, maar ook muziek, eten, drinken en welness. Kortom: de ideale plek voor de Ibiza lover. Meer over de bohemien interieurstijl.

Tekst: Jackie Oomen

Lees ook:
- De musea van de modehuizen
- Ron Gastrobar Oriental geopend
- Wereldprimeur: Sterrenfotograaf Oscar Abolafia (80) exposeert eindelijk


Back to top