Overslaan en ga direct naar de inhoud

Residence no.6 ligt vanaf nu in de winkel: creatieve meesterwerken als vaste waardes

Een kleur blijft vaak maar even, een vloer of tegelwand een groot deel van je leven. Reden genoeg om de vaste waardes in huis zorgvuldig te kiezen. 

In editie 6 tonen we interieurs waar de vaste waardes in huis absolute eye-catchers zijn. Laat je in het dossier inspireren aan de hand van de mooiste ontwerpen en opvallende trends op het gebied van oppervlaktes en leer verderop in het nummer meer over trappenmaker Jop van Driel. Vloeren, muren, tegels en nog veel meer staan in dit nummer centraal. Koop editie 6 van Residence vanaf vandaag in de winkel of bestel het gemakkelijk via de online shop

Over de vloer 

De basis van je huis die jarenlang de sfeer bepaalt is de vloer. In Residence nummer 6 vind je inspiratie over onder andere tegels, gietvloeren, houten vloeren of juist van natuursteen. 

The Ingalls

Reis door de tijd 

Francesca en Luigi wonen in het Italiaanse Mantova. Jaren geleden kocht het stel een huis dat op het eerste oog niet zo veel voorstelde, maar later een unieke vondst uit de geschiedenis bleek. Onder elke laag pleister en verf kwam een nieuw tijdperk tevoorschijn. Kijk voor de complete reportage in het juni-nummer van Residence.

Monica Spezia / Living Inside
Monica Spezia / Living Inside

Het waterbed 

Slapen met het rustgevende geluid van kabbelend water of ruisende golven. In waterland Nederland hoef je daarvoor niet ver te rijden. Residence selecteert acht hotels op of bij het water. 

Marine Cabin
Duinhotel Tien Torens

Residence editie juni 2021 ligt vanaf donderdag 27 mei in de winkel en is hier online te bestellen!

Cover:
Fotografie: Helenio Barbetta / Living Inside

INSPIRATIE

Back to top