Overslaan en ga direct naar de inhoud

The(Any)Thing lanceert een nieuw concept, waarmee je vanaf nu in stijl films kijkt

bioscoopzaal in the anything
Een zaal in The Anything.

Een nieuw soort bioscoop opent haar deuren: The(Any)Thing. Een concept waarmee je door heel Europa een privébioscoop kunt boeken, in gepaste stijl. 

Netflix en andere streamingdiensten uitgespeeld? Dan wordt het tijd om een film in de bioscoop te bekijken. Mochten de hordes mensen ontwenningsverschijnselen bij je oproepen, dan biedt The(Any)Ting uitkomst. De bioscoop, waarvan er inmiddels een is geopend in Nederland, wil door heel Europa binnen vijf jaar 500 locaties openen.

Naar privébioscoop The(Any)Thing

Hoe het werkt? Je gaat naar de bioscoop en kiest via een app welke bioscoopfilm je wilt zien. Vervolgens kies je een moment en met hoeveel mensen je de film wilt bekijken. Je boekt de ruimte, waarbij je natuurlijk rekening houdt met het design van de privébioscoop en geniet. 

Ruimte in The Antyhing
Voorbeeldkamer in The (Any)Thing.

Oprichter Thomas van de Weerd legt uit waarom hij het initiatief is gestart. 'Met The(Any)Thing willen we film kijken nog persoonlijker en intiemer maken. Zelf bepalen welke film, hoe laat en met wie je kijkt, op gastvrije locaties.'

De eerste bioscoop in Nederland is geopend in Wijk bij Duurstede, in restaurant O.T.T.O, Komend jaar volgen er nog een aantal andere locaties door heel Nederland in hotels, restaurants en grotere bioscopen. 

INSPIRATIE

Back to top