Overslaan en ga direct naar de inhoud

Winactie: maak nu kans op duurzame producten van Curaloe Organic

Schoonheidsproducten moeten uit de natuur komen, vindt Curaloe. Daarom komen ze met de nieuwe Curaloe Organic Skincare lijn. Jij maakt kans op drie producten van dit bijzondere merk. 

Het mooiste geschenk van moeder natuur? Aloë Vera. Dat is dan ook het product waar Curaloe bekend om staat. De Curaloe Organic Skin- en Bodycare wordt geproduceerd met organisch geteelde Aloë Vera. De plant produceert een gel die de huid diep kan voeden Dit zorgt ervoor dat het gifstoffen uit je cellen verwijderd en voedingsstoffen worden opgenomen. 

De producten bestaan niet alleen uit die plant, maar ook uit de Reishi-paddenstoel. Een sterke booster voor het immuunsysteem van de huid. Daarnaast bestrijdt het vrije radicalen die huidveroudering veroorzaken. 

Bij Residence maak je kans op 5 x 3 producten uit de Curaloe Organic Skincare lijn. 

Cleansing Milk met Aloë Vera en Reishi-paddenstoel
Deze zachte Cleansing Milk verwijdert op een milde manier onzuiverheden zonder je huid te ontdoen van haar natuurlijk oliën en vocht. Biologische Aloë Vera en Reishi-paddenstoel verzachten en hydrateren en laat je huid schoon en fris achter met een zijdezacht resultaat, €29,95. 

Invigorating Body Wash met Aloë Vera en Reishi-paddenstoel
Deze stimulerende body wash met de verfrissende toevoegingen van sinaasappel en vanille maakt de huid schoon, zacht en verfrist tegelijkertijd. Geformuleerd met een hoge concentratie Aloë Vera, Reishi-paddenstoel en citrus oliën. De samenstelling van deze ingrediënten stimuleert de bloedcirculatie terwijl het de huid reinigt, €22,95.

Total Skin Polish met Aloë Vera en Abrikozenzaad
Een romige scrub met gemalen abrikozenpit. Deze scrub werkt het best voor een huid met verstopte poriën die gevoelig is voor acne op het gezicht en het lichaam. Het hoge Aloë Vera-percentage zorgt voor een diepe hydratatie en herstelt onzuiverheden in de huid, €31,95.

Maak kans op de producten
Wil jij kans maken op de producten van Curaloe? Check dan vandaag de Stories op de Instagrampagina van Residence. Volg ons en reageer in de DM's om kans te maken op de mooie producten uit de Organic-lijn van Curaloe. 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Curaloe. 

INSPIRATIE

Back to top