Overslaan en ga direct naar de inhoud

Modeliefhebbers opgelet: Je kunt nu overnachten in The House of Gucci

De indrukwekkende villa.
De indrukwekkende villa.

Father, son, and the House of Gucci. Het zijn de woorden van Lady Gaga in House of Gucci, de film die vanaf nu in de bioscoop draait. Maar er is meer: je kunt namelijk overnachten in de villa waar de film is opgenomen.

Villa Balbiano is de naam van de luxe villa aan het Comomeer. Op die plek is in het midden van de coronapandemie vorig jaar de film House of Gucci opgenomen over het beroemde modehuis. In de film spelen acteurs als Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Salma Hayek en Al Pacino het verhaal van de oprichters van het beroemde modehuis na.

De villa waar het dus allemaal is opgenomen, is een van de grootste privéwoningen aan het Comomeer. Het beschikt over zes extravagante, weelderige tuinen die een onderscheiding hebben ontvangen van de British Society of Garden Designers.

De villa is voor één nacht te boeken via Airbnb op 30 maart 2022. Daarvoor krijg je de kans om te overnachten in de master suite met toegang tot de eerste vier verdiepingen van de woning. Daarnaast mag je een duik nemen in het buitenzwembad en een kijkje nemen in het boothuis met een eigen pier.

De kosten? Een overnachting voor 1 nacht kost 1000 euro. Boekingen voor het verblijf openen op maandag 6 december om 18.00 uur via de website van Airbnb.

Tijd voor beelden van de prachtige woning.

De villa aan het Comomeer.
De villa aan het Comomeer.
Indrukwekkende slaapkamer met uitzicht op het meer.
Indrukwekkende slaapkamer met uitzicht op het meer.
Detailfoto van de woonkamer.
Detailfoto van de woonkamer.
De grote badkamer.
De grote badkamer.

Beeld: Bruno Erhs

INSPIRATIE

Back to top