Overslaan en ga direct naar de inhoud

Maak nu kans op kaarten voor de Nationale Opera & Ballet én luxe geur van Sisley

Winactie Opera & Ballet en Sisley Paris
Lees hier hoe je kans maakt op dit fantastische pakket.

Op Residence maak je deze week kans op kaarten voor de opera Don Giovanni in Nationale Opera & Ballet te Amsterdam. Daarnaast geven we daar ook nog de hoogwaardige geur Izia La Nuit van Sisley bij. Lees hier hoe je kans maakt op dit fantastische pakket.

Een bezoek aan Nationale Opera & Ballet in Amsterdam is een magische ervaring: door de muziek, de zang, de dans, het spel én door de artistieke decors, soms in samenwerking met grote kunstenaars als William Kentridge en Anish Kapoor.

Tussen 4 en 28 november is de opera Don Giovanni te zien in Nationale Opera & Ballet te Amsterdam. Een spectaculaire opera, zo vertelt Tom Kuijper, hoofd inkoop en logistiek decoratelier eerder al in Residence. Een auto met explosies hebben ze uit Duitsland over laten komen. ‘Die hebben we wel iets moeten aanpassen; hoe je mag exploderen is per land wettelijk geregeld. We hebben mensen in huis die speciaal daarvoor zijn opgeleid, zij zorgen dat alles goed staat.’

Maak nu kans op kaarten

Het decor van Don Giovanni, een geleende productie: deze wordt vanuit Berlijn naar Amsterdam gebracht.
Het decor van Don Giovanni, een geleende productie: deze wordt vanuit Berlijn naar Amsterdam gebracht.

De magie van de opera, de multi-sensorische totaalervaring die je meesleept naar een andere wereld, wordt ook geboden door Izia La Nuit. Deze hoogwaardige geur van Sisley bevat bijzondere ingrediënten, in een speciale flacon die zowel de nacht, als rozen en verliefdheid viert. Voor de verpakking werkte Sisley samen met kunstenaars, net als Nationale Opera & Ballet dat regelmatig doet.

Eerder bestond al Izia, de nieuwe geur Izia La Nuit is een vernieuwde versie. De organisch gevormde, maar ook abstracte flacon werd ontworpen door beeldhouwer Bronislaw Krzysztof. Hij ontwerpt sinds 1981 sculpturen en werkt al 25 jaar samen met Sisley Paris aan het design van flacons en de inrichting van Sisley-verkooppunten. Krzysztof maakte voor deze fles en de dop twee aparte vormen – een soort losse sculpturen – als basis. Voor de flacon van Izia La Nuit werd de kostbare glazen parfumfles van Izia glanzend zwart gelakt, met goudkleurige doorkijkjes: een verwijzing naar het diepzwart van de nachtelijke sterrenhemel én naar de roos met goudkleurig hart die de basis van de geur vormt.

In de campagne van Izia La Nuit speelt Sonia Vasena, het nichtje van Isabelle d’Ornano, de hoofdrol.

Deze actie is sinds 3 november gesloten. Winnaars horen op of voor 10 november of ze in de prijzen zijn gevallen.

INSPIRATIE

Back to top