Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nu cadeau bij 10x Residence: luxe salontafelboek van Marcel Wolterinck

Nu cadeau bij 10x Residence: luxe salontafelboek van Marcel Wolterinck

Residence inspireert elke maand met de nieuwste trends op het gebied van interieur, design, kunst en reizen. Sluit nu een abonnement af en ontvang het luxe salontafelboek Designing Your World II van Marcel Wolterinck ter waarde van 89,50 euro.

Designing Your World II van topontwerper Marcel Wolterinck toont de enorme veelzijdigheid en creativiteit van zijn ontwerpbureau. Echte inspiratie voor alle designliefhebbers. Winkelwaarde € 89,50. Nu gratis bij een abonnement op Residence. Beperkte oplage.

Designing Your World II van topontwerper Marcel Wolterinck toont zeventien nieuwe high-end projecten in binnen- en buitenland. De projecten in dit tweede boek zijn allemaal recent opgeleverd en vormen een prachtige afspiegeling van hoe er op dit moment in het hoogste segment van de markt wordt gewoond, gewerkt en geleefd.

Of het nu op een klassiek landgoed op de Utrechtse Heuvelrug is, in een frisse loft in de Amsterdamse Jordaan of in een kleurrijk vakantiehuis op Ibiza: geen twee projecten zijn gelijk en toch zijn ze door hun hoogwaardige afwerking en verfijnde stijl stuk voor stuk onmiskenbaar Wolterinck.

Laat je elke maand verrassen door Residence. Twijfel niet langer en abonneer nu. Verwen jezelf met 10 x Residence en een koffietafelboek van Marcel Wolterink t.w.v. 89,50 euro.

Bestel het hier.

INSPIRATIE

Back to top