Overslaan en ga direct naar de inhoud

De tapijtcollectie van JAB ANSTOETZ GROUP is stijlvol én duurzaam

ETERNITY PASSION biedt de ruimste keuze aan kleuren en nuances.
ETERNITY PASSION biedt de ruimste keuze aan kleuren en nuances.

Eternity: stijl en duurzaamheid. 

De toenemende vraag naar hoogwaardige, duurzaam geproduceerde en grondstof besparende producten op alle gebieden van het leven, weerspiegelt de tijdgeest van vandaag. Als duurzaam opererend bedrijf heeft de JAB ANSTOETZ GROUP besloten zijn tapijtcollectie uit te breiden met exclusieve, handgemaakte tapijten met een geringe ecologische voetafdruk. Van de botanische oorsprong van de vezels tot het zacht verven van het materiaal staat elk uniek ETERNITY-tapijt voor eerlijkheid en respect voor het milieu en de betrokken mensen. Alle tapijten zijn getest op schadelijke stoffen en niet-allergeen.

Vier kwaliteiten 

Deze collectie is samengesteld uit vier fascinerende kwaliteiten. De karaktervolle kwaliteit SUNSET bekoort door het zachte kleurverloop. Zeventien tinten maken een individueel kleurenspel met een unieke helderheid mogelijk. Met 29 eigentijdse interieurkleuren en een exquise glans biedt PASSION de ruimste keuze aan kleuren en nuances. Een elegant kleurenpalet met tien opties benadrukt het gestructureerde en levendige karakter van de kwaliteit HORIZON. Ten slotte verleent de hoogpolige structuur SPIRIT een ongedwongen, ontspannen uitstraling. Dit wordt versterkt door het natuurlijke, warme kleurenspectrum met vijftien tinten.

Veel mogelijkheden

Door de individuele keuze van kleur, vorm en grootte is elk design mogelijk. Elk ETERNITY-tapijt is een individueel opvallend stuk dat elk soort interieur zal verfraaien. 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met JAB ANSTOETZ GROUP

INSPIRATIE

Back to top