Overslaan en ga direct naar de inhoud

Leve de lente! Met deze gele items gaat de zon écht schijnen

Zonniger dan in dit appartement in Barcelona, ontworpen door Arquitectura-G, ga je het niet krijgen. Nieuwe grote ramen en gele muren laten de zon de hele dag schijnen.
Zonniger dan in dit appartement in Barcelona, ontworpen door Arquitectura-G, ga je het niet krijgen. Nieuwe grote ramen en gele muren laten de zon de hele dag schijnen. (Foto: José Hevia arquitectura-g.com)

In april gaat de zon echt schijnen. Met deze gele items haal je de lente in huis.

Behalve de lente, staan ook de Paasdagen voor de deur. Ben jij op zoek naar meer inspiratie voor de feestdagen? Bekijk dan onze feestdagenspecial, die we de komende tijd vullen met speciale content voor de grootste Nederlandse feestdagen. Met inspiratie voor de feesttafel, maar ook tips van bekende designers. 

Op zoek naar meer inspiratie voor de feestdagen? Eerder schreven we al over items die niet mogen ontbreken op de paastafel dit jaar én maakten we een selectie van de meest bijzondere chocolade paaseieren.

Hier shop je de mooiste gele items:

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Maartje Leek

Back to top