Overslaan en ga direct naar de inhoud

Winnen! Verwen jouw moederfiguur met de limited edition Chocoladebox van Madaq

Fotografie: Madaq
Fotografie: Madaq

Op zondag 12 mei is het tijd om een moeder of moederfiguur in jouw leven in het zonnetje te zetten tijdens Moederdag. En wat is er nu lekkerder dan een doosje chocolade? Madaq heeft speciaal voor deze dag de Moederdagbox samengesteld. Bij Residence houden we wel van cadeaus, helemaal tijdens een bijzondere dag. Daarom komen we met een speciale winactie van Madaq. Lees hier hoe je kans maakt.

"Madaq" vindt zijn oorsprong in de Berberse taal en betekent 'smaak'. Elk product wordt met de hand gemaakt met verse en pure ingrediënten. Twaalf heerlijke smaken zijn beschikbaar in bonbons, ijs en macarons. Verwen je moeder, jezelf of je moederfiguur met de vreugde van Madaq - elke hap is een smaakexplosie van vertrouwde kwaliteit. En nu tijdelijk beschikbaar: Limited edition Heart-shaped (vegan-) Bonbons. 

Fotografie: Madaq
Fotografie: Madaq
Fotografie: Madaq
Fotografie: Madaq

Je kunt de box ook online bestellen en laten bezorgen door heel Nederland, of bezoek één van de boutiques in Nijmegen, Maastricht en Haarlem. madaq.com

Deze actie is gesloten

Hoe maak je kans?
Wil jij kans maken op de chocoladebox van Madaq? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en stuur een mail naar info@residence.nl onder vermelding van ‘MADAQ MOEDERDAG’ met je naam en adres. Met de winnaars wordt op 6 mei contact opgenomen. Al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Ook dan maak je kans door een mail te sturen.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Bobby Bo Stips

Back to top