Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dit wil je zien: Dior Maison introduceert collectie met tuinaccessoires

Cordelia de Castellane met de Lucky Milly-collectie van Dior Maison.
Cordelia de Castellane met de Lucky Milly-collectie van Dior Maison.

Tuinieren in stijl. Dat is iets dat je zeker gaat doen na aankoop van items uit de Dior Maison collectie met tuinaccessoires. Hier lees je er alles over.

De nieuwe collectie, en allereerste collectie in tuinaccessoires, van Dior Maison heet Lucky Milly en is ontworpen door Diors Cordelia de Castellane. Het bestaat uit een aantal exclusieve creaties, geïnspireerd door de natuur als hommage aan Monsieur Diors passie voor bloemen.

Dit verhaal ken je wellicht van de Lily of the Valley-collectie. Monsieur Dior is namelijk gek op bloemen. Het herinnerde hem aan momenten die hij met zijn moeder in de rozentuin van Granville doorbracht. Daarom zijn de tuinaccessoires van de nieuwe Dior Maison Lucky Milly-collectie daarop geïnspireerd.

Lucky Milly-collectie voor Dior Maison

Met een gieter, schort, handschoenen en tuingereedschap vol klaverblaadjes. Misschien nog wel het meest bijzondere uit de collectie: een exclusieve terracottapot voor jouw favoriete plant, vervaardigd in Italië.

Klik op de afbeelding om naar het product te shoppen:

Tuinhandschoenen van Dior Maison. € 250.
Tuinhandschoenen van Dior Maison. € 250.
Groene Dior Maison bloempot. € 320.
Groene Dior Maison bloempot. € 320.

Lily of the Valley

Nieuw bij Dior Maison is ook de uitbreiding van de Lily of the Valley collectie van het modehuis. Christian Dior raakte door zijn jeugd in Granville geobsedeerd door het lelietje-van-dalen. Vorig jaar kwam Maison Dior, onderdeel van het modehuis Dior, met een complete serviescollectie.

Niet zo gek, want het was het gelukssymbool van Christian Dior, hij droeg de elegante bloem altijd in zijn knoopsgat en naaide de bloem vaak in een van de eyelets van een haute-couturecreatie.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Vanwege het enorme succes van de collectie zijn er nieuwe items aan toegevoegd, ook ontworpen door Cordelia de Castellane. Waaronder een dessertbord met lelietje-van-dalen-motief en prachtige saladeschaal.

Foto: Elise Toide.
Foto: Elise Toide.
Foto: Elise Toide.
Foto: Elise Toide.

De complete Maison Dior-collectie kun je hier bekijken

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top