Overslaan en ga direct naar de inhoud

Moederdag winactie: maak kans op de reisset Delicious Rhubarb & Rose van Molton Brown

Delicious Rhubarb & Rose Travel Collection. Fotografie: Molton Brown
Delicious Rhubarb & Rose Travel Collection. Fotografie: Molton Brown

Molton Brown biedt voor Moederdag verwencadeaus voor moeders én moederfiguren. Voor alle liefhebbende en belangrijke personen in ons leven die het verdienen om verwend te worden.

Geboren in de vrije jaren zeventig, maakt Molton Brown unieke parfums en gebruikt daarvoor alleen de beste ingrediënten. Ze vieren individualiteit en zetten zich in voor duurzaamheid. Laat je waardering zien en verras jouw special someone dit jaar met de nieuwste collectie van Molton Brown: Graceful Apricot & Freesia. Het gerenommeerde parfumhuis brengt een ode aan de lente met deze nieuwe set geuren van abrikoos, mandarijn, verkwikkende fresia, magnoliabloemblaadjes en zachte muskus. Een verwennerij voor de zintuigen!

Fotografie: Molton Brown
Fotografie: Molton Brown
Delicious Rhubarb & Rose Travel Collection. Fotografie: Molton Brown
Delicious Rhubarb & Rose Travel Collection. Fotografie: Molton Brown

De Delicious Rhubarb & Rose Travel Collection omvat een Eau de Toilette (7,5 ml), Bath & Shower Gel (100 ml) en Body Lotion (100 ml). Gehuld in een pastelroze geschenkverpakking met groene accenten en geïnspireerd door de eerste knoppen van het seizoen. Parfumeur Julie Massé liet zich inspireren door haar liefde voor de natuur en koos voor de hoofdnoot van fresia, haar persoonlijke favoriet. “Fresia, één van de eerste bloemen die na de winter gaat bloeien, heeft een sprankelend karakter dat vreugde en een prettig gevoel teweegbrengt. Ik wilde mijn herinnering aan deze schitterende bloesems in een flacon vangen; bloeiend in mijn tuin, naast de, met fruit beladen, bomen.’’ Kortom: Graceful Apricot & Freesia is een viering van de lente in een flesje.

Deze actie is gesloten

Hoe maak je kans?
Wil jij kans maken op deze reisset van Molton Brown? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en stuur een mail naar online@residence.nl onder vermelding van ‘MOLTON BROWN MOEDERDAG’ met je naam en adres. Met de winnaars wordt op 6 mei contact opgenomen. Al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Ook dan maak je kans door een mail te sturen. moltonbrown.eu

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top