Overslaan en ga direct naar de inhoud

Deze 4 nieuwe woonprogramma’s wil je niet missen

Interieurdesigner Bobby Berk is te zien in een nieuw seizoen van Queer Eye. Foto: Queer Eye. Bobby Berk in Season 6 of Queer Eye. Cr. Ilana Panich-Linsman/Netflix © 2021
Interieurdesigner Bobby Berk is te zien in een nieuw seizoen van Queer Eye. Foto: Queer Eye. Bobby Berk in Season 6 of Queer Eye. Cr. Ilana Panich-Linsman/Netflix © 2021.

Bekende streamingdiensten lanceren aan de lopende band nieuwe series en films op het gebied van kunst en interieur. Zoek jij nieuwe titels om de komende week te bingewatchen? In dit artikel vind je de nieuwste woonprogramma’s op Netflix, Discovery Plus en Hayu.

Van een nieuw seizoen Queer Eye met interieurdesigner Bobby Berk tot een splinternieuwe show waarin een gezin naar het zonnige Caribische gebied verhuisd.

Deze vijf nieuwe woonprogramma’s mogen niet ontbreken op je lijst

Caribbean Life

Bij Ik Vertrek raakt Nederland niet uitgepraat over ‘De Scheetjes’ die afreizen naar Bonaire om een mini adventure golfbaan te starten. Inmiddels is de helft van het gezelschap huiswaarts gekeerd, maar genieten was het wel. TLC zendt Caribbean Life uit, een soortgelijk programma. Dat richt zich echter alleen op stellen die besloten hebben om in het Caribisch gebied te gaan wonen.

Caribbean Life is te zien op Discovery Plus

Million Dollar Listing Los Angeles: Josh & Josh

Million Dollar Listing Los Angeles is al dertien seizoenen een groot succes. Daarin volgen we makelaars in Beverly Hills, Hollywood en Malibu. Ze bezoeken de meest bijzondere woningen en proberen die aan de man te brengen. In de nieuwe serie volgen we Josh Altman en Josh Flagg die high-end woningen bezoeken.

Het eerste seizoen van Million Dollar Listing Los Angeles: Josh & Josh is te zien op Hayu

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Selling Sunset

Goed nieuws voor de fans, het vierde seizoen van Selling Sunset staat op Netfix. Uitgekeken? Dan kun je meer makelaars volgen op Netflix. L'agence l'immobilier bijvoorbeeld. Daarin helpt de familie Kretz de meest vermogende Franse aan een nieuw huis.

Selling Sunset is te zien op Netflix

Queer Eye

Antoni, Tan, Karamo, Bobby en Jonathan veroverden vier jaar geleden de wereld met Queer Eye. In de serie gaan ze op pad met Amerikanen en mensen in Japan om ze een make-over te geven. Ieder met een eigen specialiteit. Bobby Berk is als interieurdesigner verantwoordelijk voor de woningen van de mensen bij wie ze op bezoek gaan. Ook in het zesde seizoen moet daar flink wat gebeuren.

Het zesde seizoen van Queer Eye is te zien op Netflix.

Meer streamingtips op het gebied van kunst en interieur? Hier vind je ons complete overzicht.

Tekst: Roel Janssen

INSPIRATIE

Back to top