Overslaan en ga direct naar de inhoud

Aanschuiven maar: bij deze restaurants kun je in stijl aanschuiven bij de Paasbrunch

Op zoek naar plannen voor het paasweekend? Deze restaurants serveren de meest exclusieve Paasbrunch- en diners voor tijdens de vrije dagen. Nu alleen nog kiezen waar je gaat aanschuiven voor de Paasbrunch.

Restaurant Ovum, Grave

Op Eerste en Tweede Paasdag is er een culinair paasmenu voor lunch en diner in het splinternieuwe restaurant OVUM in NIDUM. Extra leuk: op tweede paasdag kun je er ook terecht voor een borrel onder begeleiding van pianomuziek.

Kijk hier voor meer informatie

Restaurant Ovum in Grave.
Een gerecht in restaurant Ovum in Grave.
Restaurant Ovum in Grave.
Restaurant Ovum in Grave.

Tres, Rotterdam

Even wennen, dat is het wel bij binnenkomst in Tres. Om je vervolgens compleet onder te laten dompelen in een gastronomische ervaring van hoog niveau. Dit nieuwe restaurant in Rotterdam, van Emy Koster en Michael van der Kroft, bevindt zich in de kelder van het monumentale Entrepotgebouw aan de Kop van Zuid. Op deze niet-alledaagse locatie is er, ook niet doorsnee, slechts plek voor zestien gasten. En opvallend: om de paar gangen wissel je van plek.

Kijk hier voor meer informatie

Tres in Rotterdam. Foto: Chantal Arnts.
Tres in Rotterdam. Foto: Chantal Arnts.

Moët & Chandon Canal House, Amsterdam

Nieuw in onze hoofdstad: Moët & Chandon Canal House. Op 15 april opent deze locatie en kun je elf dagen lang genieten van champagne, diners en feesten. Tijdens de opening komt Renate Gerschtanowitz langs om de raakvlakken van interieur en mode te laten zien. Ook staat er een culinaire paaslunch op de agenda. Op Tweede Paasdag op 18 april kun je voor 58 euro een vier gangen menu boeken waar je twee glazen Moët & Chandon geschonken krijgt.

Kijk hier voor meer informatie.

Renate Gerschtanowitz
Renate Gerschtanowitz.
Moët & Chandon Canal House in Amsterdam.
Moët & Chandon Canal House in Amsterdam.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Café Restaurant Amsterdam, Amsterdam

Een hotspot in Amsterdam, volgens styliste Anya van de Wetering. In Residence zei ze daarover: ‘Als er iets te vieren is, een verjaardag of jubileum, of gewoon als we geen zin hebben om te koken, gaan we naar dit restaurant aan het Watertorenplein. Ik houd van de traditie, de sfeer en vriendelijke benadering.’ Ook tijdens de feestdagen kun je terecht in het restaurant.

Kijk hier voor meer informatie

Café Restaurant Amsterdam, Amsterdam
Café Restaurant Amsterdam, Amsterdam.

Tekst: Roel Janssen en Lisa Goudsmit 

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top