Overslaan en ga direct naar de inhoud
TERUG NAAR OVERZICHT
Polstraat 22
Dreumel
€ 1.150.000 k. k.
Beschikbaar
Soort woning
Woonhuis
Oppervlakte
236 m² (4630 m²)
Aantal kamers
7 (4 slaapkamers)
Zoekcode
34159
Polstraat 22
Dreumel

Woonboerderij met poolhouse

Vlak bij de Waal, aan de rand van het dorp, ligt deze woonboerderij met zwembad, poolhouse en royale tuin. Het witte huis oogt, met zijn donkere pannendak, als een veilige haven in de groene omgeving. Hier woont u in alle rust buiten, maar met alle voorzieningen op fietsafstand. De woning is gebouwd op een lage terp (verhoging in het landschap) waardoor er een prachtig zicht is op de tuin en het zwembad. Het hemelsblauwe water contrasteert schitterend met de uitbundige voorjaars- en zomerkleuren van de begroeiing, het strakke gazon en de groene, omringende hagen. Daarnaast is er een weide met mogelijkheid tot het houden van paarden of andere dieren. Het woonhuis is oorspronkelijk gebouwd rond 1930. In 2021 is een grootse verbouwing afgerond en werd het pannendak en kozijnen vernieuwd, de gevels gestuct en zonnepanelen geïnstalleerd. Ook werd de gehele tuin opnieuw aangelegd met elektrische poorten, carport, zwembad en poolhouse met schuur. In het poolhouse maakt u heerlijke koffie of schenkt u een borrel uit het barretje om te genieten bij de gezellige zit aan het zwembad. Dit heerlijke comfort ademt ook binnen door de woonboerderij. In de royale living aan de achterzijde geeft de gashaard met strakke schouw behaaglijke warmte. De zichtbare houten gebinten en de eikenhouten vloer in de woonkamer onderstrepen het huiselijke gevoel. Ook in de fijne keuken en de eetkamer-en-suite zorgt de oude, zichtbare rondbalk in combinatie met het houten balkenplafond voor intimiteit.

Volop ruimte in en rondom
Wonen in weelde met volop ruimte in en rondom het huis. Vier slaapkamers, twee badkamers, een poolhouse met schuur, een carport met plaats voor drie auto’s en voor de woning parkeerruimte voor gasten. Deze woonboerderij staat klaar om uw dromen te verwezenlijken. omgebouwd tot een fijne werkplek aan huis. In de weide dartelen (hobby) dieren heerlijk rond. En met de dubbele oprit en dubbele elektrische poort rijdt u makkelijk ‘rond’ van oprit naar oprit.

Land van Maas en Waal
Waaldorp Dreumel ligt centraal tussen Nijmegen en Den Bosch. Beide steden liggen op een half uur rijden. Tiel is in een kwartier bereikbaar. Pakt u de fiets dan bevindt Tiel zich, via het veerpontje, slechts op 3 kilometer.

Download op onze website, de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!
Overdracht
Type Te koop
Vraagprijs € 1.150.000 k. k.
Koopconditie Beschikbaar
Aangeboden sinds 25 maart 2024
Bouw
Soort object Woonhuis
Bouwperiode 1906 - 1930
Woning type Vrijstaande woning
Inhoud
Woonoppervlakte 236 m²
Inhoud 873 m³
Perceeloppervlakte 4630 m²
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 3
Buitenruimte
Tuin 4000 m² Tuin rondom
Garage 28 m², 1 auto's
Luxe kenmerken indoor Atelier
Luxe kenmerken outdoor Zonnepanelen
Contact
Bedrijfsnaam De Landerije Maas en Waal
Adres Heerewaardensestraat 34a
6624KK Heerewaarden
Nederland
Telefoon 0880044244
Contactpersoon
Naam Hilde Kuus
Telefoon 0880044244
E-mailadres h.kuus@landerije.nl
Woningen in de buurt
Back to top