Overslaan en ga direct naar de inhoud

Te koop in Badhoevedorp: een pand met licht, ruimte en strakke lijnen

In de ruime en zonnige tuin bevinden zich een zwembad met bubbelplateau, een lounge- en een eethoek.
In de ruime en zonnige tuin bevinden zich een zwembad met bubbelplateau, een lounge- en een eethoek.

Licht, ruimte en strakke lijnen, dat zijn de kernwoorden van deze woning. Voeg daar verfijning en elegantie aan toe en men spreekt over een woning van uitzonderlijke klasse.

De bungalow uit 1967, die slechts twee jaar geleden onder architectuur van Meesvisser geheel is verbouwd, kenmerkt zich onder meer door prachtige materiaalkeuzes en doordachte zichtlijnen.

Strakke vormgeving met veel hout

Zo is er in de woning veel hout gebruikt, wat een strakke, moderne en tegelijk ook een heel warme sfeer geeft. De vloeren door de gehele woning bestaan uit prachtig eikenhouten visgraat of stijlvol marmer en beschikken over vloerverwarming én -koeling. Marmer zien we ook terug in de wanden van de diverse badkamers, die overigens op geraffineerde wijze zijn voorzien van designkranen en -radiatoren van geborsteld koper. Ook de sfeervolle, ruime keuken is bijzonder fraai met de donkere kastenwanden met prachtige messing grepen. En in de woonkamer is een prachtige hangende open haard geplaatst.

Alles aan deze woning straalt luxe en comfort uit, niet in de laatste plaats door de keuze voor geweldige materialen.
Alles aan deze woning straalt luxe en comfort uit, niet in de laatste plaats door de keuze voor geweldige materialen.

Centrale patio 

De woning is gevormd rond een centraal gelegen patio, voorzien van kamerhoge raampartijen. Dit zorgt voor weldadig veel natuurlijk licht in de woning, maar levert ook prachtige zichtlijnen op: door de transparantie van de patio worden meerdere ruimtes van de woning als het ware met elkaar verbonden. De unieke boom in het midden van de patio laat de zichtlijnen voldoende vrij.

Interessante indeling

Rondom de patio ligt een ruime hal die wordt bereikt vanuit de op het zuidoosten gelegen entree. Deze hal biedt toegang tot alle ruimtes van de woning. In het noordoostelijke deel van de woning liggen een slaapkamer met eigen badkamer, wasruimte met kitchenette, kantoorruimte, fitnessruimte en badkamer. Tegenover de slaapkamer ligt een tweede slaapkamer, eveneens met eigen badkamer. Lopen we verder tegen de klok in rondom de patio, dan komen we in de derde, grootste slaapkamer die uiteraard ook een eigen badkamer en daarnaast twee ruime inloopkasten heeft. Links van deze master bedroom ligt de keuken, waarnaast zich op zijn beurt de L-vormige woon- en eetkamer op het zuidwesten bevindt.

De bungalow beschikt over een oprit, carport en inpandige garage.
De bungalow beschikt over een oprit, carport en inpandige garage.

Toegang tot de tuin 

De toch al zeer lichte woning is aan drie zijden ook nog eens omringd door een fraai aangelegde, zonnige tuin, die vanuit vrijwel elke ruimte toegankelijk is door middel van grote schuifdeuren. De oppervlakte van de tuin bedraagt bijna 500 m2, waardoor er plek is voor een riant zwembad dat is voorzien van een bubbelplateau en jetstream. De tuin beschikt over een sproei-installatie en een elektrisch bedienbare zonwering boven de pergola. ’s Avonds is niet alleen de tuin, maar ook het zwembad spectaculair en bijzonder sfeervol verlicht.

Meer informatie over deze prachtige woning vind je bij Hoen Makelaars

INSPIRATIE

Back to top