Overslaan en ga direct naar de inhoud

In gesprek met ... Ingeborg Swarts van Register Makelaar Taxateur

Het team van Thoma & Bennink Landerijenbureau
Het team van Thoma & Bennink Landerijenbureau.

'Wonen in alle rust en ruimte, omringd door groen, daarvoor hoef je niet in het Groene Hart te zijn. Oost-Nederland is werkelijk prachtig en het aanbod luxueuze woningen, landhuizen en villa’s is groot. Na ruim 15 jaar als makelaar in Amsterdam te hebben gewerkt, verruilde ik enkele jaren geleden dan ook de drukke stad voor het fraaie plaatsje Gorssel in Gelderland. Inmiddels behoor ik tot het gedreven team van Thoma & Bennink Landerijenbureau.

Zoals de naam al aangeeft, zijn wij gespecialiseerd in bijzonder vastgoed. Vastgoed dat uitblinkt in uitstraling en locatie en dat speciale eigenschappen bezit. Daarbij gaat het om het hogere segment van de huizenmarkt, waarin in Oost-Nederland veel aanbod is. Denk aan villa’s, monumenten en landhuizen, maar ook aan luxueuze appartementen, penthouses, lofts en nieuwbouwprojecten. Ook landgoederen, buitenplaatsen en zelfs kastelen behoren tot onze bijzondere portefeuille.

Thoma & Bennink Landerijenbureau bemiddelt al 85 jaar in landelijk wonen en is dan ook de beste makelaar in het exclusieve onroerend goed van Oost-Nederland. We hebben een zeer groot nationaal én internationaal netwerk. In de markt onderscheiden we ons door niet alleen te werken met zeer ervaren professionals, we hebben ook een heel persoonlijke aanpak. Bij Thoma & Bennink zetten we écht de klant centraal en bieden we grenzeloze service, zowel bij aankoop als verkoop. Want bijzondere huizen verdienen speciale aandacht.'

INSPIRATIE

Back to top