Overslaan en ga direct naar de inhoud

Fans van Bobby Berk opgelet: je kunt nu in zijn woning in Palm Desert verblijven

Bobby Berk in zijn zomerse woning.
Bobby Berk in zijn zomerse woning.

Fan van de interieurstijl van Bobby Berk uit Queer Eye? En heb jij altijd al willen weten hoe het is om in zijn woning in Palm Desert te wonen? Dat kan! Berk biedt zijn huis voor slechts 20 euro per nacht aan.

‘Casa Tierra’ is hoe Berk zijn woning noemt. Hij heeft zijn passie voor design en renovatie gebruikt om zijn woning in Palm Desert te renoveren op een manier dat toekomstige gasten een geweldige tijd zullen hebben.

De ontwerpkeuzes zijn gebaseerd op reizen die Berk heeft gemaakt. Het meubilair, de kunstwerken en de statement pieces van Berk komen dan ook van over de hele wereld.   

De prachtige tuin van Berk.
De prachtige tuin van Berk.
Een van de slaapkamers.
Een van de slaapkamers.

Tijdens je verblijf in het 465m2 grootte pand zal je als gast van veel worden voorzien, zoals zeven op maat gemaakte slaapkamers, 6 badkamers en overdekte balkons.

Als je wilt ontspannen kan je gebruik maken van de jacuzzi of even de hitte van je afblazen in het zwembad. Andere manieren om tot rust te komen is door gebruik te maken van de yoga- en meditatieruimtes, de jeu de boules-baan en de state of the art-theaterkamer.

De woonkamer.
De woonkamer.

Er is veel privacy, een snelle toegang tot El Paseo en wandelpaden. Alles is te beleven op enkel 30 minuten vanaf Palm Springs.  

Bekijk de woning hier.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Eline Staal

Back to top