Overslaan en ga direct naar de inhoud

Met deze vijf items richt je je huis en woonkamer in zoals interieur ontwerper Jeroen van Zwetselaar

De modulaire keuken, een eigen ontwerp gemaakt door Koen Vleugel, is uitgevoerd in notenhout en staal met een marmeren werkblad. De hanglampen zijn van DCW Éditions, de barkrukken van Artisan en de gordijnen van Étoffe Unique.
De modulaire keuken, een eigen ontwerp gemaakt door Koen Vleugel, is uitgevoerd in notenhout en staal met een marmeren werkblad. De hanglampen zijn van DCW Éditions, de barkrukken van Artisan en de gordijnen van Étoffe Unique. (Foto: Alexander van Berge).

Liefhebber van de stijl van interieur ontwerper Jeroen van Zwetselaar? Dat komt goed uit. We delen vijf items waarmee je je woonkamer en huis inricht zoals Jeroen van Zwetselaar.

We deelden eerder al de prachtige woning van Jeroen van Zwetselaar. Zo kun je nu bij Residence binnenkijken bij Jeroen van Zwetselaar in een oud landhuis in de duinen. In dit artikel delen we tips hoe je ook je eigen woning in zijn stijl kunt inrichten.

Mijn kracht is om een goede flow te creëren in een huis,’ zegt Van Zwetselaar. ‘Dat luistert heel nauw. De basisstructuur die we aanbrengen is zo belangrijk: door ruimtes met elkaar te verbinden ontstaat er beweging. Een interieur is in mijn ogen geslaagd als alle ruimtes evenveel worden benut. En ook als je vóelt waar je bent: in het bos, op het platteland of zoals hier bij de duinen

Rond de eettafel, een eigen ontwerp, staan stoelen van Artisan. De hanglamp van Aqua Creations is omspannen met zijde.
Rond de eettafel, een eigen ontwerp, staan stoelen van Artisan. De hanglamp van Aqua Creations is omspannen met zijde.

Shop hier items om je huis en woonkamer in te richten zoals Jeroen van Zwetselaar:

Meer weten over Jeroen van Zwetselaar. Je kunt zijn werk volgen in de SBS6-serie Design Secrets

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Sterre Casteelen

Back to top