Overslaan en ga direct naar de inhoud

Reistip: De exclusieve Cottars Private Bush Villa in Kenia

Cottars Private Bush Villa in Kenia.
Cottars Private Bush Villa in Kenia.

Villa’s om bij weg te dromen, wie is er niet dol op? Vandaag lichten we Cottars Private Bush Villa in Kenia uit.

Op vakantie met de hele familie of een groep vrienden hoeft niet per se te betekenen dat er een vakantiehuisje in een park moet worden geboekt. Wij hebben op Residence een selectie gemaakt van villa’s, verspreid over de hele wereld, die ook geschikt zijn voor meerdere personen. In deze exclusieve villa's kunt u ook in uw 'vakantie thuis' volop genieten van design.

Cottars Private Bush Villa
Een safari is bij uitstek een vakantie om met de familie te doen. En dan is Kenia een van de beste bestemmingen, vanwege de relatief makkelijke bereikbaarheid. Dan kom je al snel uit op de Masaai Mara. En dan is daar het oh zo exclusieve Cottars Private Bush Villa. De villa ligt op de rand van het park en heeft kilometers vrij uitzicht de heuvels en de uitgestrekte savannes.

Als je er in de juiste periode van het jaar bent, kun je vanaf het terras de befaamde trek van de wildebeest volgen. Het ontwerp van de villa is van de eigenaresse Louise Cottars, die daarbij gebruik heeft gemaakt van lokale en eco-vriendelijke materialen. De villa heeft een oppervlakte van ruim 900 m2. Er zijn vijf grote slaapkamers elk met eigen badkamer en in totaal 12 slaapplaatsen. Er is een zwembad van 25 meter lang met daarbij een apart terras voor de dagelijkse sundowners. Voor de huishoudelijke verzorging is er een staf van acht personen. Tijdens je verblijf heb je bovendien een gids en vervoer om safari’s te maken. 

Hier boek je de villa

Meer reisinspiratie? Lees dan Residence Traveller. Vanaf 30 juni is de eerste editie uit boordevol reisinspiratie. Hier lees je er alles over.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top