Overslaan en ga direct naar de inhoud

In de stijl van de redactie: shop het moodboard van Maartje

Moodboard van Maartje
Moodboard van Maartje

Dag in, dag uit weten op de redactie de nieuwste designs en meest bijzondere items onze inbox te vinden. Met alle inspiratie die we zowel online als offline opdoen, is er geen ontkomen aan om zo nu en dan weg te dromen en in gedachten het ultieme droomhuis samen te stellen. In onze rubriek In de stijl van de redactie laten we zien hoe deze droomwoningen van onze redactieleden eruitzien. 

Beeldredacteur Maartje: "Niets is zo persoonlijk als je eigen huis. Ik zie een interieur als een directe weerspiegeling van wie je bent als persoon. Zelf ben ik nogal nieuwsgierig aangelegd en vind ik het maar wat leuk om bij mensen binnen te kijken. Gelukkig doen we dat hier op de redactie maandelijks met alle binnenkijkers die langs onze ogen komen. Toen wij twee jaar geleden ons appartement verruilden voor een huis met een grote tuin hebben we het met de complete inboedel verkocht. Dit gaf ons de kans om voor het nieuwe huis helemaal opnieuw te beginnen. Daar waar ons appartement aan het strand bestond uit veel lichte en beige tinten, is de laatste jaren steeds meer kleur naar binnen gekomen. Zoals de olijfgroene keuken, gele hempkleurige bank en burgundy rode en blauwe elementen. Het werk van Mickey Philips via Rademakers Gallery staat nog hoog op ons lijstje.

Een huis hoeft niet direct af te zijn, maar ik vind het juist mooi als een interieur groeit door de jaren heen. Zo hebben wij tijdens onze laatste reis naar Zuid-Afrika een wandkleed en keramiek meegenomen. We gaan eigenlijk nooit met een lege koffer naar huis, want het geeft zo veel persoonlijkheid aan je huis en het is een mooie herinnering. Via mijn moodboard laat ik jullie graag een stukje van mezelf en mijn thuis zien."

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lisa van der Klink

Back to top