Overslaan en ga direct naar de inhoud

7 x handdoeken van hotelkwaliteit voor jouw badkamer

Foto: Serena Eller/Vega MG voor Residence 9, 2021.
Foto: Serena Eller/Vega MG voor Residence 9, 2021.

Het moment dat je splinternieuwe handdoeken van jouw handdoekenrek haalt en het lijkt alsof je in een hotel overnacht is een heerlijk gevoel. Waarom dat niet vasthouden? Wij selecteren tien handdoeken met hotelkwaliteit, en dat zijn heus niet alleen witte handdoeken.

Bij het aanschaffen van handdoeken voor in de badkamer is het belangrijk op een aantal dingen te letten. Hou je van zachte, goed absorberende handdoeken? Badhanddoeken van 100% katoen zijn effectiever in het absorberen van water dan ander materiaal. Daar tegenover staat dat het minder lang meegaat en dus niet heel erg duurzaam is.

Nog een aantal tips: gebruik geen wasverzachter, daardoor drogen handdoeken later minder goed af. Was handdoeken altijd voordat je ze de eerste keer gaat gebruiken, dat is naast hygiënisch ook nog eens goed voor de doeken. Dan krijgen ze namelijk een optimaal absorptievermogen.

Hier shop je de lekkerste handdoeken:

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top