Overslaan en ga direct naar de inhoud

Zeven keer inspiratie voor je badkamer

De en-suite badkamer in dit door Valentina Audrito ontworpen huis op Bali bevat veelkleurig terrazzodesign van zonnestralen met messing inleg en een ingebouwde in terrazzo ontworpen wastafel met wolkenspiegel.
De en-suite badkamer in dit door Valentina Audrito ontworpen huis op Bali bevat veelkleurig terrazzodesign van zonnestralen met messing inleg en een ingebouwde in terrazzo ontworpen wastafel met wolkenspiegel.

Tijd voor badkamer inspiratie! Van de kleine badkamer tot badkamer inspiratie in een landelijke stijl. Wij zijn er dol op, een spa in en rondom eigen huis is de ultieme ontspanning.

Toe aan een nieuw uiterlijk voor je badkamer? In dit artikel vind je inspiratie om thuis je eigen wellness-plek te creëren en vandaag nog de kwast erbij te pakken.

1. Oranje boven
Op loopafstand van het Portugese Gulbenkian-park heeft Maison Amarande een splinternieuw appartement opgeleverd. De opvallende tegels in de badkamer zijn afkomstig van het Portugese merk New Terracotta. Het zijn handgemaakte tegels gemaakt met groen- en roodgebakken klei. Handig dus voor de nodige badkamer tegel inspiratie. 

Badkamer in Portugal
Interieurdesigner: Laurence Beysecker | Maison Amarande / Fotograaf: Francisco Nogueira.

2. Wegdromen in een middeleeuwse Franse badkamer
In een middeleeuws dorp in Frankrijk vind je het prachtige huis van Elise Pioch. Hier ontwerpt Pioch de geurkaarsen en interieuraccessoires voor haar eigen merk Maison Balzac. Achter het ‘sleutelgat’ in de muur van haar badkamer staat het bad.

Achter het ‘sleutelgat’ in de muur van de badkamer staat het bad.
Fotografie: Eugeni Pons / Vega Mg | Styling: Patricia Ketelsen.

3. Een excentrieke loft in New York
De badkamer in deze woning in New York ligt verscholen achter een spiegeldeur. Het is het huis van Gabriel Hendifar en Jeremy Anderson, alias Apparatus. De wandlampen die je ziet zijn dan ook van Apparatus.

Loft in New York
Fotografie: Manolo Yllera / Photofoyer.

4. Een groene oase in hartje Londen
Door de gele wanden lijkt het alsof de zon schijnt in de badkamer van de woning van Liza in Londen. De koperen kranen zijn van Vola, het vloerkleed komt uit Marrakech. Het gordijn is van Designers Guild.

Woonkamer in Londen
Fotografie: Rei Moon/Moon Ray Studio/Living Inside / Tekst: Sylvia Emonts

5. Een modern monument in Amsterdam
De zakenman die dit pand aan de Keizersgracht in Amsterdam kocht, wilde een masculien huis. Tot hij verliefd werd en het interieur ook vrouwelijke trekjes kreeg. Nu is het een perfect familiehuis. De badkamer in het souterrain met wandlampen zijn van Prandina, plafondlampen Smart Surface van Modular Lighting en kranen van Vola.

Badkamer in een modern monument
Fotografie: Daniel Niciolas | Styling: Derkina Wiegman / Edha interieur| Tekst: Sylvia Emonts

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top