Overslaan en ga direct naar de inhoud

In gesprek met Mr. Jeel A. Heule RM RT, partner, NVM makelaar en taxateur

Mr. Jeel A. Heule RM TM. Fotografie: Mar. J. Heule Makelaardij
Mr. Jeel A. Heule RM TM. Fotografie: Mar. J. Heule Makelaardij

Opgericht in 1977 door Rien Heule is Mar. J. Heule Makelaardij actief in de hogere sector van de onroerendgoedmarkt van de metropoolregio Amsterdam en omstreken. Denk aan Bloemendaal, Haarlem, Aerdenhout en Heemstede, maar ook aan Amstelveen, Vinkeveen, Zunderdorp, Maarssen en Bosch en Duin. Al die jaren is ons hoofdkantoor gehuisvest op dezelfde prachtige locatie vlak bij het Concertgebouw.

Als kind kwam ik al graag op het kantoor van mijn vader Rien en wilde ik makelaar worden. Om me te kunnen onderscheiden van andere makelaars ben ik rechten gaan studeren, iets waar ik nog elke dag profijt van heb. Ons kantoor onderscheidt zich echter op nog meer gebieden. Ten eerste beschikken we over een jarenlange gedegen kennis van de markt met een specialisatie in bijzondere objecten: van vrijstaande villa’s tot lofts en penthouses en van ontwikkelingen tot beleggingen.

Mar. J. Heule Makelaardij onderscheidt zich ook door ons hoge opleidingsniveau. Ons uitstekend opgeleide team is bovendien bijzonder hecht en werkt al zeer lang samen. Het resultaat? Een bijzondere en zeer goede sfeer op kantoor, iets wat zowel verkopers als kopers direct opvalt en aanspreekt. Het geeft vertrouwen. Ons team is overigens zo close dat we ook dit jaar meedoen met de Amsterdam City Swim in september, om mijn vader en oprichter te herdenken.

Een belangrijk speerpunt van ons kantoor, misschien wel de kern van onze filosofie, is marketing. We gaan altijd voor tot in de puntjes verzorgd maatwerk. Presentatie is immers alles! Tot groot genoegen van verkopers, want zij zien op deze manier alle zorg en aandacht die zij aan hun woning hebben besteed terug in de onderscheidende marketing en de prachtige brochures. Ook ons Residence Membership past hier goed bij.

Op dit moment zie ik in de markt een flinke verbetering ten opzichte van vorig jaar. De doorlooptijd in het hogere segment is nog wat aan de lange kant, maar we zien ook dat beleggers weer actiever worden. Voor de komende periode hebben we veel mooie objecten klaarstaan en we zijn zeer benieuwd hoe die ontvangen gaan worden.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Back to top