Overslaan en ga direct naar de inhoud

Barracuda opent een grote nieuwe showroom in Lissabon.

Barracuda in Portugal.
Barracuda in Portugal.

Een kijkje in de nieuwste Barracuda store in Lissabon, Portugal.

‘Ik heb er zin in hier alles te tonen, zowel meubels als decoratieve kunst, in originele combinaties – items die niet met elkaar in een ruimte “horen” te zijn. Ik hoop dat mensen het mooi en uniek vinden.’ Aan het woord is Alexandre Neimann, de Franse interieurontwerper die in 2016 voor het eerst een eigen pop-upwinkel opende in Comporta, Portugal.

In 2012 bezocht hij de stad voor een vakantie en was onder de indruk van het landschap van zee, strand, dennenbomen en rijstvelden. In 2018 zegde hij zijn Parijse huis gedag en opende een winkel in het Portugese Carvalhal, vol decoratieve objecten en meubels uit eind 19e tot midden 20e eeuw, gecombineerd met het werk van bekende en onbekende designers en Portugese schatten. Zijn winkel werd al snel een bekend adres in de streek. Nu opent hij een nieuwe showroom van 300 vierkante meter in het centrum van Lissabon, waar hij de ultieme combinaties maakt van zijn parels om klanten opties te tonen in verrassende composities. 

Vanuit de nieuwe locatie van Barracuda, naast de chique buurt Príncipe Real, hoopt Neimann met zijn team nog meer mensen te bereiken. Ook zullen er exposities plaatsvinden. Open op afspraak, Rua Vale do Pereiro 8A, Lissabon.

Foto: Armando Jorge Mota Ribeiro

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lisa Goudsmit

Back to top