Overslaan en ga direct naar de inhoud

Ecolife: slapen met een goed gevoel

Helpen aan een beter milieu terwijl je comfortabel ligt te slapen? Dat kan met de handgemaakte veganistische Zweedse bedden van Ecolife Beds. Bedden van hoge kwaliteit met een tijdloos en klassiek design.

De bedden worden met de hand gemaakt in het noorden van Zweden in het kleine dorpje Valskog. Duurzaamheid staat bij hen centraal. Zij streven naar een groene planeet. Daarom worden er uitsluitend natuurlijke, plantaardige en hernieuwbare materialen gebruikt, zoals biologische bamboe, sisal van de agaveplant, organisch katoen, vlas en Zweedse dennenhout.

Dankzij de eigenschappen van die grondstoffen kunnen ze duurzame stoffen produceren. De materialen die worden gebruikt zijn niet alleen gekozen om een milieuvriendelijke reden, maar bieden ook een comfortabele en koele nachtrust. Een win-winsituatie dus!

De bedden van Ecolife worden met de handgemaakt in het Zweedse dorpje Valskog.
De bedden van Ecolife worden met de handgemaakt in het Zweedse dorpje Valskog.

De materialen 
Agave staat bekend als een sterke en goed ventilerende vezel. Bamboe is antibacterieel en hypoallergeen. Dit verkleint de kans op huisstofmijt en zorgt voor een aangename temperatuur tijdens je slaap. De bedden zijn een product van de natuur. Door te kiezen voor een Ecolife bed draag je bij aan de planeet. Ze zijn verkrijgbaar in diverse designs, maten en er is genoeg keuze aan bijzondere stoffen. Het bed wordt helemaal aangepast op jouw smaak en slaapbehoeftes. Je hebt al een Ecolife bed in huis vanaf € 4.692. 

Meer lezen? www.ecolifebeds.nl

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Ecolife Beds

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top