Overslaan en ga direct naar de inhoud

Zien: deze outdoorcollectie bestaat uit meubelstoffen uitsluitend gemaakt van gerecycled materiaal

Het buitenleven vraagt om sterke én stijlvolle materialen, zoals hier afgebeeld.
Het buitenleven vraagt om sterke én stijlvolle materialen, zoals hier afgebeeld.

De buitenruimte is perfect voor ontspanning. De JAB ANSTOETZ Group beschikt over een ruim assortiment meubelstoffen, decoratieve stoffen en vloerbekledingen speciaal ontworpen voor outdoor-gebruik.

De bijzondere eigenschappen en de speciale oppervlaktebehandeling van deze outdoorstoffen maken ze bijzonder sterk, weerbestendig en kleurecht.

Ginkgo Gardens
Op zoek naar materialen die goed zijn voor het milieu en sterk in functionaliteit? De nieuwe outdoorcollectie GINKGO GARDENS van JAB ANSTOETZ Fabrics bestaat uit meubelstoffen uitsluitend gemaakt van gerecycled materiaal. Voor het eerst worden garens gebruikt van gerecycled polypropyleen die afkomstig zijn van hoogwaardige reststoffen. De nieuwe stoffen combineren klimaatvriendelijkheid met functionele eigenschappen en een tijdloos elegante stijl. Subtiele contrasten en een uitgebalanceerd kleurenpalet maken ze gemakkelijk te combineren.

Het buitenleven vraagt om sterke én stijlvolle materialen, zoals hier afgebeeld.
Het buitenleven vraagt om sterke én stijlvolle materialen, zoals hier afgebeeld.

My oasis
Een behaaglijke, prettige sfeer in de openlucht voor de exclusieve levensstijl: dat beloven de charmante outdoorstoffen van Chivasso op gezellige loungemeubels, voor stijlvolle terrassen, loggia’s en exclusieve plekken op het dak en bij het zwembad. De creatieve producten uit de lijn ColorProtect by Chivasso zijn luchtige allrounders, voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten. De bekledingsstoffen van de indoor- en outdoorcollectie MY OASIS zijn voor 100 procent gemaakt van solution-dyed acrylvezels en dus uitstekend geschikt voor de uitdagende omstandigheden in de openlucht. Creëer je eigen oase van rust en bezinning.

Eden
De EDEN-collectie is een pleidooi voor de eeuwige zomer en nodigt uit tot vloeiende overgangen tussen binnen en buiten. De puristisch elegante tapijten van slijtvaste en sneldrogende stof creëren een huiselijke sfeer op terrassen, in tuinen en exclusieve zwembadzones. De tapijten PARADISE en TROPICAL zijn elk verkrijgbaar in 7 harmonieus op elkaar afgestemde kleurstellingen, zijn getest op chloor- en zeewaterbestendigheid en zijn vrij van schadelijke en allergene stoffen.

Hier vind je meer informatie over de collectie

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met JAB

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lisa Goudsmit

Back to top