Overslaan en ga direct naar de inhoud

Luxe vakantiehuis: in Harlingen kun je overnachten in een vuurtoren

Bijzonder overnachten in Harlingen.
Bijzonder overnachten in Harlingen.

Op zoek naar een bijzondere vakantie? In Harlingen kun je slapen in een luxe vakantiehuis in een oude vuurtoren in de haven.

Een tv is niet nodig als je overnacht in dit bijzondere vakantiehuis in Harlingen. Je hebt namelijk uitzicht op UNESCO Werelderfgoed. Vanuit het pand kijk je uit op De Waddenzee, als dat niet uniek is.

Het ene moment zie je het water van een afstand en kun je kilometers het Waddengebied inlopen, het andere moment vind je het water onder je huisje.

De kamer in de vuurtoren.
De kamer in de vuurtoren.
Kom tot rust.
Kom tot rust.

Je vindt de vuurtoren in de Nieuwe Willemshaven van Harlingen. De luxe suite bestaat uit een eethoek, minibar, tweepersoons boxspring, badkamer met ruime regendouche en zelfs een jacuzzi. Ook wordt het ontbijt verzorgt in de vuurtoren.

Slapen in de vuurtoren in Harlingen kan al vanaf 500 euro per nacht. Het wordt via AirBNB verhuurt door Marcel en Linda. 

Meer bijzondere vakanties

Wist je dat je het huis uit House of Gucci kunt huren in Italië? Villa Balbiano is de naam van de luxe villa aan het Comomeer. Op die plek is in het midden van de coronapandemie vorig jaar de film House of Gucci opgenomen over het beroemde modehuis. In de film spelen acteurs als Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Salma Hayek en Al Pacino het verhaal van de oprichters van het beroemde modehuis na. Modeliefhebbers opgelet: Je kunt nu overnachten in The House of Gucci.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top