Overslaan en ga direct naar de inhoud

Hoteltip: een hotel van het hoogste niveau in het Zwitserse Genève

InterContinental Genève.
InterContinental Genève.

Wij weten uit ervaring hoe lastig de keuze kan zijn: welk hotel gaan we boeken voor onze volgende reis? Vandaag een tip: InterContinental Genève.

De ‘Residence’ is de grootste en hoogste suite van Genève. Met zijn exclusieve en inspirerende omgeving heeft deze ruimte een spectaculair uitzicht op het meer en de bergen. Elk detail is ontworpen om de zintuigen te verheffen. Smaakvol ingericht met op maat gemaakte meubels, zoals het bad - vervaardigd uit één stuk marmer - en de zorgvuldig gekozen kunst, combineert de Residence de ultieme luxe met volledige privacy.

Het zwembad bij het resort.
Het zwembad bij het resort.

Ontworpen door de beroemde New Yorkse architect Tony Chi, omvat de luxueuze suite twee grote slaapkamers, een Grand Salon en open haard. De Grand Dining Room heeft twee volledig ingerichte keukens. Daarnaast kun je gebruik maken van tal aan faciliteiten die de suite te bieden heeft, zoals 2 hammams, een sauna, een bibliotheek en een bar.

Hier boek je het hotel

In Residence Traveller delen we hoteltips en restaurants, omdat het lastig is welk hotel te boeken voor je volgende reis. Om je op weg te helpen hebben we een selectie gemaakt van exclusieve hotels. Exclusief in de ruimste zin des woords, maar in elk geval met een geheel eigen design. En dat kan variëren van superklassiek tot superminimalistisch. Hier bestel je Residence Traveller.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Walter W.C. de Vries

Back to top